Home TOP NEWS Τριπλός ο λόγος στο να θέλει τη νίκη στο “Αμμόχωστος”!

Τριπλός ο λόγος στο να θέλει τη νίκη στο “Αμμόχωστος”!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για να αντιμετωπίσει το απόγευμα τον Ερμή, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη και το “διπλό” που θα της επιτρέψουν να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ το απόγευμα έχει τους λόγους της στο να θέλει τη νίκη, ο πρώτος είναι για να πάρει τη νίκη στο “Αμμόχωστος” που δεν τα κατάφερε στην πρώτη της επίσκεψη σε αυτό κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά και για να πέτυχει κάποιο γκολ στην ομάδα που δεν κατάφερε να πετύχει στον πρώτο γύρο αλλά και γενικότερα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ερμής είναι η τελευταία ομάδα που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν της “πλήγωσε” ακόμη τα δίχτυα στην φετινή σεζόν και οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ θα επιδιώξουν να το πράξουν το απόγευμα.

Επίσης να σημειώσουμε ότι, αν εξαιρέσουμε τη Νέα Σαλαμίνα όπου σκόραρε τόσο στον πρώτο, όσο και στον δεύτερο γύρο η ΟΜΟΝΟΙΑ, με τις ομάδες (ΕΝΠ, Ολυμπιακό και Δόξα) που δεν κατάφερε να σκοράρει στον πρώτο γύρο στο βατό πρόγραμμα της κατάφερε να το πράξει στον δεύτερο.

Έτσι λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει στην Λάρνακα με στόχο να “σπάσει” το ρόδι, να σκοράρει κι απέναντι στον Ερμή και παράλληλα να πάρει τη νίκη στο μοναδικό γήπεδο που δεν πήρε στην φετινή σεζόν κάποιο βαθμολογικό όφελος.

1.Μακάρειο: Ήττα από Ολυμπιακό – νίκη επί της Δόξας
2.”Στέλιος Κυριακίδης”: Ισοπαλία με Πάφο – νίκη επί της Καρμιώτισσας
3.Τάσσος Μάρκου: Νίκη επί της ΕΝΠ
4.ΑΕΚ Αρένα: Νίκη επί της ΑΕΚ
5.Τσίρειο: Ισοπαλία με ΑΕΛ – Ισοπαλία με Απόλλωνα
6.”Αντώνης Παπαδόπουλος”: Ισοπαλία με Ανόρθωση
7. Δασάκι της Άχνας: Νίκη με Εθνικό Άχνας
8.”Αμμόχωστος”: Ήττα με Νέα Σαλαμίνα

*** Μπορείτε να δείτε ότι από τα 8 γήπεδα στα οποία αγωνίστηκε η ομάδα μας κατάφερε να πάρει σε όλα βαθμολογικό όφελος πλην του “Αμμόχωστος” κάτι που έχει την ευκαιρία να το πράξει σήμερα.

Οι ομάδες από το βατό πρόγραμμα όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε στον πρώτο γύρο να σκοράρει

Πρώτος γύρος                              Δεύτερος γύρος
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΝΠ (0-0)                    ΕΝΠ – ΟΜΟΝΟΙΑ (0-1) (Τσέποβιτς)
Ολυμπιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ (1-0)         ΟΜΟΝΟΙΑ – Ολυμπιακός (1-1) (Παπουλής)
ΟΜΟΝΟΙΑ – Δόξα (0-0)                   Δόξα – ΟΜΟΝΟΙΑ (0-3) (Τσέποβιτς, Παπουλής-δις)
ΟΜΟΝΟΙΑ – Ερμής (0-0)

***Να σημειώσουμε ότι ο Ερμής παραμένει και η μοναδική ομάδα που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε ακόμη να του “πληγώσει” τα δίχτυα την φετινή σεζόν.