Home TOP NEWS Τσέποβιτς και Μάρκοβιτς, μεγαλωμένοι στις ακαδημίες της Παρτιζάν, μίλησαν για τη μάχη...

Τσέποβιτς και Μάρκοβιτς, μεγαλωμένοι στις ακαδημίες της Παρτιζάν, μίλησαν για τη μάχη του τίτλου


Η Σερβική αθλητική ιστοσελίδα, sportklub.rs, επικοινώνησε με τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του Απόλλωνα, Τσέποβιτς και Μάρκοβιτς αντίστοιχα, οι οποίοι μίλησαν για τη μάχη του τίτλου.

Αναλυτικά:

Συμπαίκτες, φίλοι από παιδιά και τώρα αντίπαλοι και μνηστήρες του ίδιου τίτλου! Πολλά είναι αυτά που ενώνουν Σάσα Μάρκοβιτς και Μάρκο Τσέποβιτς, που ξεκίνησαν μαζί στις ακαδημίες της Παρτίζαν, έφτασαν μέχρι την πρώτη ομάδα και πλέον παίζουν στην Κύπρο έχοντας στόχο να στεφθούν πρωταθλητές με Απόλλωνα και Ομόνοια αντιστοίχως.

Η ιστοσελίδα sportklub.rs επικοινώνησε με τα δύο φιλαράκια, που μίλησαν για τη μάχη που γίνεται για τον τίτλο και όχι μόνο.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Μάρκοβιτς, που σημείωσε:

«Αντικειμενικά, ο Απόλλωνας και η Ομόνοια είναι οι καλύτερες ομάδες στην Κύπρο. Η Ανόρθωση και η ΑΕΛ είναι εκεί, αλλά… Η μάχη για το πρωτάθλημα θα γίνει ανάμεσα στη δική μου ομάδα και αυτήν του Μάρκο, έτσι θα κριθεί από το ποιος τα πάει καλύτερα στα ντέρμπι των πλέι οφ», τόνισε, ενώ ερωτηθείς για τις μεταγραφές που έκανε η ομάδα του τον Γενάρη είπε:

«Ήρθε ο Μπίσεσβαρ, πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, που σκόραρε με το που ήρθε. Μου μιλά συχνά για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ήταν ένα σπουδαίο δίδυμο στον ΠΑΟΚ. Περιμένουμε να έρθει και ο Γκεριέ, που είναι σε καραντίνα».

Όσον αφορά το μέλλον του, ο Μάρκοβιτς τόνισε:

«Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2022. Μάλλον θα το επεκτείνω. Είναι ωραία εδώ, μου αρέσει, ενώ η γυναίκα μου θα γεννήσει σύντομα».΅

Παράλληλα, παρά την εντός γηπέδου αντιπαλότητάς τους ο Μάρκοβιτς ευχήθηκε στον Τσέποβιτς να έχει επιτυχίες ανάλογες με αυτές του τελευταίου αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα:

«Του εύχομαι να σκοράρει δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι, όπως έκανε με τη Νέα Σαλαμίνα, μέχρι το τέλςο της σεζόν».

Ακολούθως ο λόγος πέρασε στον Τσέποβιτς, που ξεκίνησε μιλώντας για τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα:

«Γι’ αυτό ήρθα στη Λευκωσία. Όλα πάνε βάσει σχεδίου, με… θέλει η μπάλα και με τη Σαλαμίνα έβαλα δύο, και με το πόδι και με το κεφάλι. Αν πρέπει να συγρκίνω τα γκολ που έβαλα στην Κύπρο από πλευράς ομορφιάς, θα διάλεγα αυτό που έβαλα με το κεφάλι. Εντούτοις η ομορφιά δεν παίζει ρόλο, στόχος είναι να μπαίνουν τα γκολ και η Ομόνοια να στεφθεί πρωταθλήτρια».

Ακολούθως, ο Τσέποβιτς μίλησε, προφανώς, με τα καλύτερα για τον Μάρκοβιτς:

«Ο Σάσα είναι ένας σπουδαίος τύπος και ο Απόλλωνας μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε και οι δύο λόγους για να χαρούμε τη χρονιά, ο Σάσα για τη γέννηση του παιδιού του κι εγώ για το πρωτάθλημα».

Κλείνοντας, ο Τσέποβιτς μίλησε για τη βοήθεια που του έδωσε στην προσαρμογή και τις επιδόσεις του ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ομόνοιας:

«Μου μίλησε για τον πατέρα μου και είπε ότι θα είχε σκοράρει τουλάχιστον τέσσερις φορές αν ήταν όσο καιρό είμαι εγώ στην Ομόνοια. Έπρεπε να κάνω ό,τι μπορώ για να τον φτάσω και έβαλα δύο γκολ με τη Νέα Σαλαμίνα. Τώρα είναι η σειρά του Ερμή και μετά έρχεται το αιώνιο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ που είναι αντίπαλός μας τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στα προημιτελικά του κυπέλλου. Ελπίζω ότι θα προκριθούμε».

Πηγή: 24sports.com.cy