Home TOP NEWS Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά!

Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά!


Με την διεξαγωγή των πλέι – οφ τα οποία θα αρχίσουν το ερχόμενο Σαββατοκυριάκο, ουσιαστικά το πρωτάθλημα μας μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με την ολοκλήρωση της Α’ φάσης κατάφερε να βρίσκεται στην πρώτη θέση και μπαίνει από θέση οδηγού στην διαδικασία των πλέι – οφ, επίσης η ομάδα μας βρίσκεται και στον θεσμό του κυπέλλου όπου θα δώσει και εκεί την “μάχη” της για να μπορέσει να φτάσει στον τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Απο εδώ και πέρα λοιπόν το κάθε παιχνίδι τόσο στα πλέι – οφ, όσο και στο κύπελλο θα έχει την δική του ξεχωριστή σημασία γι αυτό και στο “Ηλίας Πούλλος” βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή την την στιγμή βλέπουν πρώτα τον αυριανό πρώτο αγώνα κόντρα στον Αποέλ για τους “8” του κυπέλλου και μετά θα κοιτάξουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των πλέι -οφ, εκεί όπου η ομάδα μας θα κυνηγήσει την πρώτη της νίκη στην φετινή σεζόν κόντρα στους “μαυροπράσινους”.

Απο εδώ και πέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να κάνει ένα – ένα βήμα και να παρουσιάζεται σε κάθε ματς συγκεντρωμένη, με πειθαρχία και σοβαρότητα, να καταθέτει ψυχή και σώμα μέσα στο γήπεδο για να παίρνει τις νίκες που θα της επιτρέψουν στο τέλος να πετύχει τους στόχους της που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.