Home TOP NEWS Αήττητος ο Μπεργκ κόντρα στην Ανόρθωση!

Αήττητος ο Μπεργκ κόντρα στην Ανόρθωση!


Άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” προετοιμάζονται πυρετωδώς για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλεί – οφ του πρωταθλήματος CYTA.

Το αυριανό ματς θα είναι το πέμπτο για τον Χένινγκ Μπεργκ κόντρα στην ομάδα της Αμμοχώστου από τον καιρό που ανέλαβε το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η Ανόρθωση είναι μια από τις 8 ομάδες του πρωταθλήματος όπου ο Νορβηγός τεχνικός δεν γνώρισε πότε την ήττα από τον καιρό που κάθεται στην άκρη του “πράσινου” πάγκου.

Παραμένει αήττητος με:
Ανόρθωση, Αποέλ, Καρμιώτισσα, Ερμή, ΑΕΛ, ΑΕΚ, Δόξα, ΕΝΠ

Ηττήθηκε από:
Πάφο FC, Ολυμπιακό,Νέα Σαλαμίνα, Απόλλωνα, Εθνικό Άχνας

Συγκεκριμένα ο Χένινγκ Μπεργκ στις τέσσερεις αναμετρήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στην Ανόρθωση ευτύχησε να πανηγυρίσει δύο νίκες, ενώ είδε δύο παιχνίδια να τελειώνουν ισόπαλα.

Οι δύο νίκες ήταν στο ΓΣΠ την περσινή και την φετινή σεζόν στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, ενώ οι δύο ισοπαλίες κόντρα στην Ανόρθωση ήταν στα παιχνίδια που έγιναν στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, συντελεστής τερμάτων για την ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στην Ανόρθωση είναι 5-1.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του όλες αυτές τις μέρες δούλεψαν σωστά με όλους τους, τους ποδοσφαιριστές κι αύριο περιμένουμε και πάλι ότι θα παρουσιάσουν για ακόμη ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα επιδιώξει να “χτυπήσει” τη νίκη, η οποία για τον Μπεργκ θα είναι η τρίτη απέναντι στην Ανόρθωση.

Τα τέσσερα παιχνίδια κόντρα στην Ανόρθωση με κόουτς τον Μπεργκ:

0-0

1-0

1-1

3-0