Home TOP NEWS Αυτά που ισχύουν για Φαμπιάνο

Αυτά που ισχύουν για Φαμπιάνο


Σε σχέση με το δημοσίευμα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την Ελλαδική ιστοσελίδα Sdna.gr με τις δηλώσεις του μάνατζερ του Φαμπιάνο, Γκασπάρ Φρέιρε και για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Βραζιλιάνο κήπερ και το ότι είναι σε συζητήσεις με την ομάδα της Ελλάδας ισχύουν τα εξής σημαντικά.

Όπως γράψαμε και στον πρόλογο μας για το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα, ο Φαμπιάνο αυτή την στιγμή έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας για ακόμη ενάμιση χρόνο. Συνεπώς όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει ή για να προκύψει μεταγραφή υπάρχει μια απαραίτητη προϋπόθεση να ικανοποιηθεί οικονομικά η ομάδα μας.

Το δεύτερο σημαντικό σημείο είναι ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι εις γνώση τους για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Φαμπιάνο και ούτε προσεγγίστηκαν από κανένα για τον ποδοσφαιριστή, επίσης δεν είναι εις γνώση των “πρασίνων” αν ο ποδοσφαιριστής συζητά με κάποια ομάδα και στην προκειμένη περίπτωση με την ΑΕΚ.

Τρίτο σημείο το οποίο είναι εξίσου σημαντικό είναι ότι, ο Φαμπιάνο προσεγγίστηκε από την ΑΕΚ Αθηνών στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα με τον ίδιο τον Βραζιλιάνο να κλείνει την πόρτα στην Ένωση, αφού δεν ήταν επιθυμία του να πάει στους “κιτρινόμαυρους” ενώ την ίδια ώρα δείχνει να νιώθει αρκετά καλά στο “Ηλίας Πούλλος”,  και είναι αφοσιωμένος στο να πετύχει τους στόχους του με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, αν ο ποδοσφαιριστής συζητά ή όχι με την ΑΕΚ Αθηνών όπως χαρακτηριστικά γράφουν στην Ελλάδα αυτό δεν το γνωρίζει κανείς. Αυτό που ισχύει την δεδομενή χρονική στιγμή είναι ότι ο Φαμπιάνο ανήκει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και είναι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει, δίνοντας σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερο του εαυτό.

Έτσι κι αλλιώς από την στιγμή που ο Βραζιλιάνος κήπερ διατηρεί συμβόλαιο στο “τριφύλλι” για να προκύψει μεταγραφή του σε άλλη ομάδα θα πρέπει πρώτα να φέρει πρόταση που θα αφήνει ικανοποιημένη οικονομικά την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Πάντως μετά τον χθεσινό αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στην ΑΕΚ, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου κλήθηκε να σχολιάσει για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα για τον Φαμπιάνο σχολιάζοντας τα εξής: Με κάποια γελάμε. Διαβάζαμε ένα προχθές απ’ την Ελλάδα ότι συμφώνησε προφορικά με ομάδα και μένει να μείνει ελεύθερος από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι επιστημονικής φαντασίας και δεν θα έπρεπε να δημοσιεύονται τέτοια πράγματα. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να σχολιάζουμε και να λέμε περισσότερες κουβέντες. Είναι ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι συγκεντρωμένος και απόλυτα επαγγελματίας. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο”. 

Η θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γι αυτά που γράφονται για τον Φαμπιάνο ήταν και είναι ξεκάθαρη, ενώ φαίνεται να μην ανησυχούν χαρακτηρίζοντας τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στα Ελλαδικά ΜΜΕ ως ανυπόστατα.

Δείτε την χαρακτηριστική τοποθέτηση του Ανδρέα Δημητρίου για τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Φαμπιάνο: