Home TOP NEWS Επιτακτική ανάγκη η νίκη στην Λεμεσό!

Επιτακτική ανάγκη η νίκη στην Λεμεσό!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ κάνοντας άλλο ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης έφεραν πίκρα και απογοήτευση στις τάξεις των φίλων της ομάδας μας και όχι μόνο και μόνο με “διπλό” στην Λεμεσό θα μπορέσουν να επουλωθούν οι πληγές. Επίσης η ήττα και ο αποκλεισμός από τον “αιώνιο” έφερε κάποια μουρμουρητά από τον κόσμο και σίγουρα ένα αποτέλεσμα πέραν από τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι στο Τσίρειο θα τα ενισχύσει.

Είναι επιτακτική ανάγκη λοιπόν, η ομάδα να φορέσει και πάλι το καλό της κοστούμι να παρουσίασει το καλό της πρόσωπο κόντρα στην ΑΕΛ, έτσι ώστε να μπορέσει να φύγει με το διπλό από το Τσίρειο για να μπορεί να κοιτάζει την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία.

Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να βγάλουν στο γήπεδο όλα αυτά που δούλεψαν αυτές τις λίγες μέρες που είχαν μπροστά τους στις προπονήσεις. Ο Χένινγκ Μπεργκ πρέπει να καταστρώσει το πλάνο του, ούτως ώστε η ομάδα να μπορέσει να φύγει με το διπλό από τη Λεμεσό.