Home TOP NEWS Γιόζεφ Κόσλεϊ: “Έίναι σαν μια μηχανή η ΟΜΟΝΟΙΑ που λειτουργεί ακριβώς όπως...

Γιόζεφ Κόσλεϊ: “Έίναι σαν μια μηχανή η ΟΜΟΝΟΙΑ που λειτουργεί ακριβώς όπως πρέπει”


Καλεσμένος στην εκπομπή «Total Green» της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Primetel ήταν το βράδυ της Δευτέρας (22/3) ο παλαίμαχος επιθετικός των πρασίνων, Γιόζεφ Κόσλεϊ.

Ο παλαίμαχος Σλοβάκος ποδοσφαιριστής που έπαιξε στην ΟΜΟΝΟΙΑ την τριετία 2003-2006 και στην πρώτη του σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 21 γκολ, μίλησε για την φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ και για τα στοιχεία που ξεχωρίζει από αυτήν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Το σχόλιό του για τη φετινή Ομόνοια: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά με την πρόοδο που έκανε τα τελευταία τρία χρόνια με τον πρόεδρο Παπασταύρου, φαίνεται ότι κάθε χρόνο η Ομόνοια είναι καλύτερη και φέτος είναι καλύτερη από πέρσι. Η πρόοδος φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο, μπορώ να πω ότι η φετινή Ομόνοια μου αρέσει πάρα πολύ σαν ομάδα».

Τα στοιχεία που ξεχωρίζει: «Δεν έχω δει πάρα πολλά παιχνίδια, μπορεί να είδα τέσσερα ζωντανά από τον Γενάρη μέχρι τώρα. Τα στοιχεία της ομάδας είναι ότι στον αγωνιστικό χώρο φαίνεται ομάδα, κάθε παίκτης ξέρει τι πρέπει να παίζει, είναι σαν μια μηχανή που λειτουργεί ακριβώς όπως πρέπει. Όποιος παίκτης έρθει στην ενδεκάδα ξέρει τι να κάνει και δεν φαίνεται μεγάλη διαφορά. Φαίνεται πάρα πολύ καλή η δουλειά του προπονητή».

Για την απουσία φιλάθλων: «Ούτε στην τηλεόραση δεν μπορούμε να δούμε παιχνίδι χωρίς κόσμο. Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές να προσαρμοστούν σε αυτές τις συνθήκες. Εγώ δεν μπορώ να το φανταστώ. Είναι σαν φιλικό. Νομίζω έζησα μόνο ένα παιχνίδι χωρίς κόσμο, Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ, έκαναν αποχή. Ναι, σκόραρα σε εκείνο το παιχνίδι. Ήταν πολύ παράξενη αίσθηση».