Home TOP NEWS Η αμφίδρομη εκτίμηση ΟΜΟΝΟΙΑΣ-Φαμπιάνο και η προτεραιότητα σήμερα!

Η αμφίδρομη εκτίμηση ΟΜΟΝΟΙΑΣ-Φαμπιάνο και η προτεραιότητα σήμερα!


Σε μία στιγμή της καριέρας του δύσκολη, η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε στον Φαμπιάνο την ευκαιρία να επανέλθει και να αποδείξει ότι, το γεγονός πως πριν από ενάμιση χρόνο ήταν στα… αζήτητα, όντας χωρίς ομάδα, επρόκειτο για έναν ποδοσφαιρικό παραλογισμό.

Ακόμα και μετά τον σοβαρό τραυματισμό του η ΟΜΟΝΟΙΑ επέμεινε πάνω του, δούλεψε κι ο ίδιος πολύ και το περασμένο καλοκαίρι κέρδισε ξανά συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Είναι κάτι που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής το έχει εκτιμήσει και μέσα από την απόδοση του έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές όλων των ΟΜΟΝΟΙΑτών, την αναγνώριση των αντιπάλων και φυσιολογικά το ενδιαφέρον κάποιων συλλόγων.

Από κει και πέρα όμως τονίζουμε ξανά πως, ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο, η ΟΜΟΝΟΙΑ βασίζεται πάνω του και δεν αποκλείεται να πάρει στα χέρια του πρόταση για πρόωρη ανανέωση. Παράλληλα οι όποιοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν την απόκτηση του θα πρέπει να προσεγγίσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ με οικονομικό αντάλλαγμα το οποίο να την ικανοποιεί.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε πρόταση από κάποια ομάδα, ούτε και ένδειξη ότι ο Φαμπιάνο θέλει να προχωρήσει σε κάτι νέο. Είναι και αυτός, όπως όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, συγκεντρωμένος στην προσπάθεια που γίνεται για κατάκτηση του τίτλου.

Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο!