Home TOP NEWS Η αποτίμηση της συνέντευξης του Σταύρου Παπασταύρου!

Η αποτίμηση της συνέντευξης του Σταύρου Παπασταύρου!


Καλεσμένο στην εκπομπή “Total Green” ήταν ο πρόεδρος της ομάδας μας, Σταύρος Παπασταύρου. Ο κ.Παπασταύρου ο οποίος δεν μιλά συχνά μιλήσε για θέματα που αφορούν την ομάδα μας (Δείτε εδώ), αλλά και γενικότερα το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ο Σταύρος Παπασταύρου σε άλλη μια τηλεοπτική του εμφάνισή προηγήθηκαν κι άλλες στο παρελθόν τόσο στο “Total Green”, όσο και στην εκπομπή “Χωρίς VAR”, ήταν για άλλη μια φορά αυθεντικός, μετρημένος και σοβαρός. Ο πρόεδρος έμεινε μακριά από λαϊκισμούς και φλυαρίες, δίνοντας απαντήσεις ουσίας, ενώ τέλος έδειξε ανωτερότητα, απέναντι στις φωνές των τελευταίων εικοσιτετραώρων από την ΑΕΛ.

Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι με την χθεσινή του εμφάνιση ο Σταύρος Παπασταύρου άφησε ικανοποιημένο τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, ενώ για άλλη μια φορά ανέβασε την εκτίμηση του κόσμου προς το πρόσωπό του.

Αυτό που κρατήσαμε φυσικά γενικότερα από την συνέντευξη του Σταύρου Παπασταύρου ήταν την απάντηση του, όταν ερωτήθηκε για την ανανέωση του συμβολαίου του Νεόφυτου Λάρκου. Ο πρόεδρος απάντησε χαρακτηριστικά: «Συζητήσαμε σήμερα, ελπίζω και νομίζω ότι θα μείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Όταν έχεις κάτι που δουλεύει δεν θέλεις να το αλλάξει. Σκοπός μας είναι να μείνει όπως είναι η τεχνική διοίκηση».

Η ατάκα “Όταν έχεις κάτι που δουλεύει δεν θέλεις να το αλλάξεις” δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του Παπασταύρου, αλλά και της Διοίκησης ότι θέλουν να βαδίσουν και τις επόμενες χρονιές με την ίδια επιτυχημένη συνταγή. Στόχος του πρόεδρου, των συνεργατών του, αλλά και όλων των ανθρώπων που απαρτίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να την βλέπουν να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται προσφέροντας τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο εξωαγωνιστικό αυτά που θέλει ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ.

Καταλhκτικά όπως είπε ο κ.Παπασταύρου μέσα από την εκπομπή, η Διοίκηση είναι κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του Χένινγκ Μπεργκ, ενώ όταν κλείσει και το κεφάλαιο Νεόφυτος Λάρκου, όλοι μαζί θα αρχίσουν το “χτίσιμο” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ της νέας περιόδου σε συνδυασμό φυσικά με την προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου.