Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο στο 0-0 αλλά μας γλυτώνουν Φαμπιάνο και Τζιωνής

Ημίχρονο στο 0-0 αλλά μας γλυτώνουν Φαμπιάνο και Τζιωνής


Ήταν πολύ καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο το Αποέλ το οποίο έφτιαξε φάσεις, κράτησε περισσότερο τη μπάλα και επιδίωξε το γκολ.

Είναι ο Φαμπιάνο που μας κρατάει στο παιχνίδι με τις αποκρούσεις του ενώ ο Τζιωνής είναι αυτός που δύο φορές ο Τζιωνής μας γλύτωσε με παρεμβάσεις του στη γραμμή.

Δεν μπορούμε να κρατήσουμε μπάλα, δεν βγαίνουμε μπροστά, έχουμε περιοριστεί εντελώς σε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και δείχνουν τα πράγματα να είναι πολύ δύσκολα.

Στην άμυνα δυσκολευόμαστε εξαιρετικά να περιορίσουμε την επιθετικότητα του αντιπάλου ενώ μπροστά είμαστε εντελώς ακίνδυνοι.

Θα πρέπει να αλλάξουν πολλά στο δεύτερο μέρος αν θέλουμε να φύγουμε από το γήπεδο με την πρόκριση.

Το Α’ Ημίχρονο

Σε σχηματισμό 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα ο Μπεργκ τοποθετώντας στην κορυφή τον Ντούρις και πίσω του ως μεσοεπιθετικούς τους Τζιωνή, Παπουλή και Μποτεάκ.

Παναγιώτου και Βίτορ είναι στο κέντρο και στην άμυνα οι Λούφτνερ, Λανγκ, Κίκο και Μαυρίας.

 

Ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά με εναλλασσόμενη την κατοχή της μπάλας και χωρίς οι δύο ομάδες να κάνουν φάσεις.

Η πρώτη απειλή ήρθε στη δική μας περιοχή με φάουλ στο 11ο λεπτό. Ο Μαύριας έκανε φάουλ στον Ντογκαλά πλάγια αριστερά για το Αποέλ. Το εκτέλεσε ο Ντε Βινσέντι, έπιασε κεφαλιά ο Γκάρνερ όμως η μπάλα αποκρούστηκε από την άμυνα.

Στο 13ο λεπτό ο Κίκο έκανε σοβαρό λάθος βγάζοντας τον Κλωναρίδης μπροστά με χώρο, μπήκε στην περιοχή μας, γύρισε στον Ζαχίντ τον οποίο μάρκαρε σωστά ο Λούφτνερ.

Στο 15ο λεπτό το Αποέλ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Ζαχίντ ο οποίος από το ύψος του πέναλτι σούταρε στην δεξιά γωνία του Φαμπιάνο ο οποίος έκανε τεράστια απόκρουση.

Η πρώτη φάση για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε στο 24ο λεπτό με ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Κίκο, μπήκε στη πορεία της φάσης και προσπάθησε να τη στείλει προς την εστία χωρίς όμως επιτυχία.

Ήταν πιο καλό το Αποέλ στο πρώτο 25λεπτο με περισσότερη επιθετικότητα και στο 26ο λεπτό έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία. Εκτέλεσε κόρνερ ο Ζαχίντ, έπιασε την κεφαλιά ο Ενσούε και στη γραμμή ο Τζιωνής ενώ στην επαναφορά ο Κλωναρίδης έκανε σουτ για να κάνει ξανά σπουδαία απόκρουση ο Φαμπιάνο.

Στο 31ο λεπτό το Αποέλ κατέγραψε άλλη μία τελική. Ο Ντεβινσέντι εκτέλεσε φάουλ, έπιασε την κεφαλιά ο Σάντος η οποία ήταν άστοχη.

Έχασε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία το Αποέλ ύστερα από σέντρα του Κλωναρίδη και κεφαλιά του Νσούε λίγο πάνω από το δοκάρι.