Home TOP NEWS Κανένας αποπροσανατολισμός, η σκέψη μόνο στον επόμενο αγώνα!

Κανένας αποπροσανατολισμός, η σκέψη μόνο στον επόμενο αγώνα!


Σε λίγες μέρες η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει έναν εκ των κρισιμότερων αγώνων της φέτος. Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα θα καθορίσει δεδομένα, λίγο πριν μπούμε στην τελική ευθεία και στον δεύτερο γύρο της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Αυτή τη στιγμή το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να απασχολεί την ομάδα είναι τα όσα βγαίνουν προς τα έξω και αφορούν στο ενδιαφέρον ομάδων για ποδοσφαιριστές της.

Γράφτηκαν όσα γράφτηκαν για Φαμπιάνο, ακολούθησαν τα δημοσιεύματα για Μαυρία, τώρα άρχισαν να δημοσιεύονται πληροφορίες για Μποτεάκ, αύριο μπορεί και πάλι να γραφτεί κάτι για έναν άλλο παίκτη μας. Το σίγουρο είναι πως όσα κι αν λέγονται ή γράφονται δεν θα πρέπει να επηρεάζουν τον κόσμο, ούτε και την ίδια την ομάδα.

Πάντως αν πρέπει να πούμε κι εμείς κάτι για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις, θα θυμίσουμε πως ο Μαυρίας από τον Ιανουάριο έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του ενώ ο Μποτεάκ έχει συμβόλαιο και όποιος σύλλογος επιθυμεί να μιλήσει μαζί του θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσει με την ΟΜΟΝΟΙΑ ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Φαμπιάνο.

Αυτά ως παρένθεση.

Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι και εκεί είναι αποκλειστικά στραμμένη η προσοχή μας!