Home TOP NEWS Μπεργκ: «Θα είναι κλειστό παιχνίδι, πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Μπεργκ: «Θα είναι κλειστό παιχνίδι, πρέπει να είμαστε έτοιμοι»


Ο τεχνικός της ομάδας μας αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, στάθηκε στη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ τόνισε πως πάντα το αποτέλεσμα είναι ότι πιο σημαντικό.

Αναλυτικά:

Όπως κάθε φορά θα είναι δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Από τη στιγμή που υπάρχει ο ανταγωνισμός και η αντιπαλότητα θα είναι το ίδιο παιχνίδι με αυτά της κανονικής διάρκειας. Τα ντέρμπι, είτε είναι για τα πλέυ-οφ είτε όχι, παραμένουν μεγάλα παιχνίδια.

Τα σημεία κλειδιά για να κερδίσουμε: Πρέπει να είμαστε κοντά στο καλύτερο μας επίπεδο. Όποτε παίζουμε με την Ανόρθωση γίνονται κλειστά παιχνίδια άρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Για τον τελευταίο αγώνα με τον Ολυμπιακό: Θεωρώ είχαμε ένα καλό ξεκίνημα στον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε, αλλά δεν θα είμαστε τέλειοι για 90 λεπτά σε κάθε αγώνα. Πετύχαμε ένα ωραίο γκολ, είχαμε μερικές καλές ευκαιρίες και κάποιες άλλες προϋποθέσεις που θα μπορούσαν να γίνουν μεγάλες φάσεις. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη και ως ένα σημείο και με την απόδοση μας.

Για το γκολ και την απόδοση του Κούσουλου: Παίζει πολλά παιχνίδια, είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα, κάνει καλή δουλειά και πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, να είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του. Όταν το κάνει αυτό είναι πολύ καλός.

Αν το αποτέλεσμα μετράει περισσότερο από την εμφάνιση: Δεν υπάρχει καμία διαφορά τώρα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος. Τα αποτελέσματα είναι πάντα τα πιο σημαντικά. Γνωρίζουμε ότι όσο καλύτερη είναι η απόδοση τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες για το αποτέλεσμα.