Home TOP NEWS Να δώσει συνέχεια στο αήττητο κόντρα στην ΑΕΚ!

Να δώσει συνέχεια στο αήττητο κόντρα στην ΑΕΚ!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φιλοξενήσει αύριο την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος CYTA, στοχεύοντας μόνο τη νίκη με την οποία θα διατηρήθει σε ακόμη ένα παιχνίδι το αήττητο της ομάδας μας κόντρα στην ομάδα της Λάρνακας.

Από τον καιρό που ανέλαβε ο Χένινγκ Μπεργκ την ομάδα μας, η ΟΜΟΝΟΙΑ σε τέσσερα παιχνίδια με τους “κιτρινοπράσινους” κατάφερε να πετύχει τρεις νίκες, δύο στο ΓΣΠ και μια στο “ΑΕΚ Αρένα”, ενώ σε ένα παιχνίδι εξήλθε ισόπαλη, σε αυτό όπου είχε ως αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή, Γιώργο Νικολάου.

Η ομάδα μας λοιπόν στο αυριανό παιχνίδι θα κληθεί να κάνει άλλη μια καλή εμφάνιση, όπως αυτήν στο τελευταίο ματς με την ΑΕΛ κάτι που θα της επιτρέψει να πάρει τη νίκη,  δίνοντας συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην ομάδα της Λάρνακας.

Επίσης στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουν πέραν πάσης αμφιβολίας στο αυριανό παιχνίδι τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για να εκμεταλλευτούν τις απώλειες που ίσως προκύψουν από τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα κάτι που θα της επιτρέψει να ανοίξει κι άλλο την ψαλίδα της διαφοράς.

Οι ποδοσφαιριστές του Νορβηγού τεχνικού έχουν κατά νου όλα αυτά που γράψαμε και είμαστε βέβαιοι ότι, θα δώσουν τα πάντα, θα καταθέσουν για άλλη μια φορά ψυχή και σώμα μέσα στο γήπεδο για να πάρουν το τρίποντο που θα επιτρέψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει άλλο ένα βήμα για την υλοποιήση των φετινών μας στόχων.