Home TOP NEWS Να βγάλει με επιτυχία κι αυτό το πρόγραμμα φωτιά

Να βγάλει με επιτυχία κι αυτό το πρόγραμμα φωτιά


Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει από το Σάββατο σε μια σειρά παιχνιδιών τα οποία κρίνονται ως εξαιρετικής σημασίας.

Οι “πράσινοι” το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν την Ανόρθωση στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλεί – οφ, μετά θα ακολουθήσει ο επαναληπτικός με τον Αποέλ και τρεις μέρες μετά θα ταξιδέψουν στην Λεμεσό για το ματς με την ΑΕΛ.

Είναι τρία παιχνίδια “φωτιά” τα οποία θα κρίνουν και την μετέπειτα πορεία της ομάδας μας τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο γι αυτό είναι και τα τρία εξαιρετικής σημασίας.

Φυσικά στο “Ηλίας Πούλλος” κοιτάζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτή την στιγμή προέχει το ντέρμπι με την Ανόρθωση, μετά από αυτό θα στρέψουν την προσοχή στο “αιώνιο” για τον θεσμό του κυπέλλου και μετά τα υπόλοιπα.

Το σημαντικό για την ομάδα μας είναι ότι σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος θα πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία από τις συνεχόμενες επιτυχίες με το κλίμα στην ομάδα μας να είναι κάτι περισσότερο από θετικό.

Στόχος λοιπόν για το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ και σε αυτή την σειρά των αγώνων, είναι να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμο και αποφαστιστικό γίνεται εντός των τεσσάρων γραμμών και να πάρει τις νίκες που θα του ανοίξουν τον δρόμο για την επίτευξη των στόχων του.