Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ο Ακιντόλα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, τον Μπεργκ και τον Λοίζου

Ο Ακιντόλα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, τον Μπεργκ και τον Λοίζου


O πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Νταβίντ Ακιντόλα ο οποίος συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Τουρκία, παραχώρησε μιας εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα “sportday” και στον δημοσιογράφο, Δημήτρη Γαβριήλ.

Ο Νιγηριάνος μεταξύ άλλων κλήθηκε να καταθέσει την άποψη του για την ΟΜΟΝΟΙΑ, για τον Μπεργκ και τον Λοίζο Λοίζου.

Αναλυτικά οι σχετικές του δηλώσεις:

Η Ομόνοια μπήκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης και έχει το πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα. Ποιες είναι οι σκέψεις σου; «Η Ομόνοια είναι καλή ομάδα. Απόλαυσα κάθε στιγμή εκεί. Νομίζω έχουν κάποιους εμπείρους ποδοσφαιριστές και κάποιους πολύ ταλαντούχους νεαρούς, οι οποίοι φέτος τους βοήθησαν να ανέβουν επίπεδο. Οι νεαροί ήταν αυτοί που βοήθησαν την ομάδα να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πέρσι και να φθάσει στο επόμενο βήμα μέχρι στιγμής».

Ποιος ποδοσφαιριστής θεωρείς ότι κάνει τη διαφορά στη φετινή Ομόνοια;
«Σίγουρα ο Λοΐζος Λοΐζου! Τον αποκάλεσα Ντιμπάλα, όταν ήταν ακόμη πιο νεαρός. Ήταν από τους μικρούς που με εξέπληξαν πιο πολύ από όλους με τις τρομερές του ικανότητες και το ταλέντο του. Ελπίζω να συνεχίσει να αναπτύσσεται».

Ποια είναι η άποψη σου για τον Χένινγκ Μπεργκ;
«Ο προπονητής μου, έδειξε εμπιστοσύνη και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα. Μου έδωσε την ευκαιρία και μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω σ’ αυτόν. Νομίζω ότι μπορεί να πάρει την Ομόνοια ξανά στην Ευρώπη και να την κάνει μια από τις κορυφαίες ομάδες εκεί».