Home TOP NEWS Παιχνίδι δίχως αύριο δεν είναι, όμως πρέπει να γίνει το αποφασιστικό βήμα!

Παιχνίδι δίχως αύριο δεν είναι, όμως πρέπει να γίνει το αποφασιστικό βήμα!


Αφήσαμε ήδη πίσω τον αποκλεισμό στο κύπελλο και η προσοχή μας πλέον θα είναι αποκλειστικά στραμμένη στην προσπάθεια μας για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την ΑΕΛ γνωρίζοντας πως με νίκη αποκτούμε σοβαρό πλεονέκτημα έναντι της αντιπάλου μας, ανοίγουμε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση και τοποθετούμε εαυτόν σε ευνοϊκότατη θέση στη μάχη για τον τίτλο. Τίποτα δεν θα κριθεί αύριο όμως θέλουμε να κάνουμε αυτό το αποφασιστικό βήμα.

Θα διαφοροποιήσει ξανά, σχεδόν εξολοκλήρου την εντεκάδα του ο Χένινγκ Μπεργκ επαναφέροντας στο αρχικό σχήμα όσους άφησε εκτός στο παιχνίδι με το Αποέλ.

Λέτσιακς, Σέχου, Κούσουλος, Γκόμεθ, Τιάγκο, Λοϊζου, Ασάντε, Τσέποβιτς είναι αυτοί που μάλλον επιστρέφουν στην εντεκάδα, και έχοντας πάρει τις ανάσες τους θα πρέπει να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο για να είναι πιο κοντά στη νίκη.

Περιμένουμε πολλά αύριο από την ομάδα. Η δυναμικότητα της αντιπάλου μας είναι γνωστή, όπως επίσης και ο υψηλός βαθμός δυσκολίας του αγώνα στο Τσίρειο, ωστόσο θέλουμε να δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να κυριαρχεί στο γήπεδο, να επιβάλλει το παιχνίδι της, να επιτίθεται και να σκοράρει, να παρουσιάζει το απαιτούμενο πάθος σε έναν τέτοιο αγώνα για να τα καταφέρει.

Πάμε με αισιοδοξία και πίστη… φουλ για νίκη!