Home TOP NEWS Παίρνουν ανάσες έχοντας στο μυαλό τον Απόλλωνα!

Παίρνουν ανάσες έχοντας στο μυαλό τον Απόλλωνα!


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πάνε στην διακοπή του πρωταθλήματος ευρισκόμενοι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, η οποία γεμίζει άπαντες με αυτοπεποίθηση και ψυχολογία, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η ομάδα μας στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε στα πλέι – οφ παρέμεινε αήττητη μαζεύοντας 10 βαθμούς, καθώς πέτυχε τρεις νίκες και μια ισοπαλία, ενώ γενικότερα η ομάδα μας στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη από το Νοέμβριο, τελευταία ήττα καταγράφηκε στις 22 Νοεμβρίου από τη Νέα Σαλαμίνα.

Αυτή την στιγμή στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν μερικές πολύτιμες ανάσες ελέω της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

Με την επανέναρξη η ομάδα μας θα κληθεί να παρουσιαστεί πιο φρέσκια και έτοιμη έτσι ώστε να μπει στην τελευταίο στροφή του φετινού μαραθωνίου φουριόζα να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει τα οποία θα την οδηγήσουν στην κατάκτηση του τίτλου.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ έχει δημιουργήσει μια διαφορά από τις ομάδες που την  ακολουθούν κάτι που της δίνει την δυνατότητα στα εναπομείναντα παιχνίδια να παίζει με τον αέρα της κορυφής και χωρίς ιδιαίτερο άγχος και πίεση.

Ο Νορβηγός κόουτς αυτές τις μέρες θα δουλεύει στις προπονήσεις με πολλές απουσίες, αφού υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, με την επιστροφή τους θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του με τον Απόλλωνα.