Home TOP NEWS Πήρε τον πρώτο της βαθμό η Εθνική μας… μπορούσε για τη νίκη!

Πήρε τον πρώτο της βαθμό η Εθνική μας… μπορούσε για τη νίκη!


Σε αγώνα που έγινε στο ΓΣΠ το βράδυ της Τετάρτης για την 1η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ του 2022 η Εθνική μας εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα απέναντι στην Εθνική Σλοβακίας και πήρε τον πρώτο της βαθμό, ενώ θα μπορούσε να έπαιρνε και τη νίκη.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε αρκετά εντός των τεσσάρων γραμμών και στο τέλος θα μπορούσε να φτάσει και σε νικηφόρο αποτέλεσμα.

Το σύνολο του Κωστένογλου στην επανάληψη ήταν πιο απαιτητικό και έχασε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες με τον τερματοφύλακα της Σλοβακίας Μάρτιν Ντουμπράφκα να κατεβάζει ρολά σε δυο περιπτώσεις από ισάριθμες κεφαλιές του Πίττα κρατόντας το μηδέν παθητικό.

Η Εθνική μας με πολύ καλή οργάνωση, με διάθεση και με υπομονή, κατάφερε έστω και στα τελικά στάδια του αγώνα να δημιουργήσει τις σημαντικές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να μας χαρίσουν τους βαθμούς της νίκης.

Αρκετά θετικό λοιπόν ήταν το νέο ξεκίνημα της Εθνικής μας στην πρεμιέρα του Νίκου Κωστένογλου και η καλή αγωνιστική παρουσία αλλά και η διάθεση, σε αυτό το δύσκολο ομολογουμένως ξεκίνημα, άφησαν αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της συνέχεια της διοργάνωσης.

Να σημειώσουμε ότι από την ομάδα μας αγωνίστηκε φουλ ο Ιωάννης Κούσουλος, ο Παπουλής έπαιξε για 72λεπτά και την θέση του πήρε ο Λοίζου, ενώ έμειναν στον πάγκο οι Παναγή και Τζιωνής. Επίσης ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχαμε και στην Εθνική Σλοβακίας με τον Χούμποτσαν να αρχίζει και να τελειώνει το παιχνίδι και τον Ντούρις να παίζει ως αλλαγή για 30λεπτά.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Κύπρος: Δημητρίου, Αντωνίου, Λαϊφης, Σωτηρίου, Ιωάννου, Αρτυματάς, Κάστανος (66΄ Χάμπος), Κούσουλος, Παπουλής (72΄ Λοϊζου), Πιέρος (90+2 Ηλία), Πίττας

Στον πάγκο: Παναγή, Μιχαήλ, Ψάλτης, Ανδρέου, Σιέλης, Γκόγκιτς, Ρουσιάς, Αβραάμ, Τζιωνής

Σλοβακία: Ντουμπράφκα, Πέκαρικ, Σκρίνιαρ, Χάντσκο, Χούμποτσαν, Κούτσκα, Χροσόφσκι, Μπέρο (78΄ Σχρανζ), Ντούντα (85΄ Στρέλετς), Ρούσνακ (60΄ Γκρέγκους), Μπόζενικ (60΄ Ντούρις)

Στον πάγκο: Κούτσιακ, Γκριφ, Πάουτσεκ, Βάλιεντ, Χρομάντα, Σούσλοβ, Μακ, Μπένες

Κίτρινες: Δημητρίου, Πίττας/ –