Home TOP NEWS Πρώτα Αποέλ και μετά ΑΕΛ

Πρώτα Αποέλ και μετά ΑΕΛ


Από το βράδυ του Σαββάτου και με το πέρας του ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν μπει σε ρυθμούς κυπέλλου με την σκέψη όλων να είναι στο ματς της Τετάρτης με τον Αποέλ.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα και το γκολ που πέτυχε η ομάδα μας η οποία ήταν τυπικά φιλοξενούμενη στο πρώτο ματς της δίνει ένα μικρό πρόβαδισμα πρόκρισης, ωστόσο άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος”, προπονητής και ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να παρουσιαστούν όπως πρέπει σε ακόμη ένα ντέρμπι για να διεκδικήσουν τη νίκη που θα μας εξασφαλίσει και την πρόκριση.

Η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι με τον Αποέλ έχει ήδη αρχίσει και θα ολοκληρωθεί αύριο με απογευματινή προπόνηση και με την ολοκλήρωση της θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Νορβηγός τεχνικός έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του με τους οποίους καταστρώνει το πλάνο για τη νίκη.

Ο Χένινγκ Μπεργκ έχοντας στο μυαλό του και το πολύ σημαντικό ματς με την ΑΕΛ το ερχόμενο Σαββάτο για το πρωτάθλημα δεν αποκλείεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα, θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα και παράλληλα να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Πάντως όποιοι και να κληθούν να πάρουν φανέλα βασικού στο ματς της Τετάρτης, ο στόχος δεν αλλάζει που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

SHARE

Facebook
Twitter