Home TOP NEWS Θα γίνει ξανά προσπάθεια να εξουδετερωθεί ο Γιαν… ας το εκμεταλλευτούμε!

Θα γίνει ξανά προσπάθεια να εξουδετερωθεί ο Γιαν… ας το εκμεταλλευτούμε!


Η επιβλητική παρουσία του Γιαν Λέτσιακς στο φετινό πρωτάθλημα καθρεφτίζεται και μέσα από τους αριθμούς του. Είναι πρώτος σε δημιουργία γκολ, έχει τρομερή σταθερότητα στο παιχνίδι του αποπνέοντας απόλυτη εμπιστοσύνη.

Στους τελευταίους αγώνες πάντως οι αντίπαλοι προπονητές έριξαν το βάρος στην εξουδετέρωση του και όταν αυτός επιχειρούσε να ανέβει στην επίθεση είχε δίπλα του 2 ποδοσφαιριστές. Το έκανε ο Πουρσαϊτίδης, το έκανε και ο Γιανέφσκι, αυτό περιμένουμε ότι θα κάνει αύριο και ο Τιμούρ.

Είναι δεδομένο ότι ο Γεωργιανός θα θέσει ως καθήκον/προτεραιότητα την αναχαίτιση του Γιαν από αριστερά και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

Στα σημεία του γηπέδου στα οποία ενδεχομένως θα δημιουργηθούν κενά η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κτυπήσει.

Επιθετικότητα στο παιχνίδι του έχει σίγουρα και ο Σέχου ενώ μαζί με τον ποδοσφαιριστή που θα έχει μπροστά του στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής ενδέχεται να έχουν πλεονέκτημα.

Θα είναι σίγουρα ένα παιχνίδι τακτικής το αυριανό με τον Μπεργκ να γνωρίζει πολύ καλά πως θα το αντιμετωπίσει. Είναι απαραίτητο οι παίκτες του να ακολουθήσουν κατά γράμμα αυτά που θα τους ζητήσει. Εμείς απλά θα επαναλάβουμε πως αν η ομάδα ξεδιπλώσει τις επιθετικές τις αρετές αύριο τότε θα κερδίσει.