Home TOP NEWS Το κρίσιμο παράπονο του Μπεργκ για το πρόγραμμα και ο πίνακας που...

Το κρίσιμο παράπονο του Μπεργκ για το πρόγραμμα και ο πίνακας που τον δικαιώνει!


Έχουν ξεκινήσει εργολαβία οι βαλτοί για να αποδομήσουν την Ομόνοια αλλά κυρίως τον Χένινγκ Μπεργκ. Τα αποτελέσματα της ομάδας μέσα στις 2 τελευταίες σεζόν μιλούν από μόνα τους και μη έχοντας ουσιαστικά επιχειρήματα, προσπάθησαν να μειώσουν τον προπονητή μας στη βάση των όσων δήλωσε μετά τον αγώνα κυπέλλου με το αποελ.

Το βασικό επιχείρημα τους είναι το εξής:

– Ο μέσος όρος μεταξύ των αγώνων της Ομόνοιας είναι 4,6 μέρες ενώ για την Αελ 5. Η διαφορά δηλαδή είναι ανεπαίσθητη.
Τόσος ο ζήλος τους που για κάποιο λόγο η “στατιστικά εμπεριστατωμένη απάντηση στον Μπεργκ” ξεκινά από τον Γενάρη του 21, άσχετα ότι η χρονιά για την Ομόνοια ξεκίνησε το Αύγουστο.

Αλλά πέραν τούτου, αν θεωρήσουμε ότι δεν ευθύνεται κανείς για το ότι η Ομόνοια πέτυχε στην Ευρώπη και αυτό ήταν το τίμημα αυτής – όπως και το ότι δεν ευθύνεται κανείς για τα κρούσματα Κορωναϊού στο αποελ – ας δούμε τι δείχνουν τα στατιστικά από τον Γενάρη και ένθεν.

Πρώτα ας ξεκαθαρίσουμε ότι η διαφορά μεταξύ των 5 ημερών προετοιμασίας και των 4 (πόσο δε των τριών) είναι πολύ σημαντική. Και δεν μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί τον μέσο όρο ως στατιστικό μέτρο διαπίστωσης πιθανής αδικίας στους ορισμούς αγώνων. Στην προετοιμασία μιας ομάδας άλλωστε δεν υπάρχουν 0,4 μέρες που είναι η διαφορά του μέσου όρου. Στην ημερολογιακή βδομάδα υπάρχουν εφτά μέρες και όλη τη σεζόν πέραν της περιόδου προετοιμασίας γίνεται μόνο μία προπόνηση την ημέρα.

Δεδομένου ότι η πρώτη μέρα μετά από ένα αγώνα είναι μέρα αποκατάστασης, ενώ ούτε καν λόγος μπορεί να γίνει για να παραχωρηθεί μέρα ρεπό για ξεκούραση στους ποδοσφαιριστές , ο αριθμός ημερών κανονικής προπόνησης μειώνεται αυτόματα κατά ένα. Το κρίσιμο παράπονο του Μπεργκ είναι ο μεγάλος αριθμός αγώνων με 3 ή 4 μέρες στο μεσοδιάστημα.

Ας κατανοήσουν λοιπόν ότι το παράπονο του Χένινγκ Μπεργκ είναι οι 6 φορές που μετά την μέρα αποκατάστασης είχε μόλις 3 μέρες να προπονήσει και να εφαρμόσει τακτική ενώ για άλλες 4 φορές οι μέρες αυτές ήταν δύο! Το πόσες φορές κλήθηκε δε η Ομόνοια να παίξει συνεχόμενα ντέρμπι με ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης δεν το σημειώνουμε καν.

Όπως βλέπετε στην γραφική παράσταση που ετοίμασε φίλος της σελίδας μας, φαίνεται ξεκάθαρα η ετεροβαρής κατανομή των ημερών ανάμεσα στους αγώνες της ομάδας μας.

Η Ομόνοια έδωσε δύο φορές περισσότερα παιγνίδια με 3 μέρες “ξεκούρασης” και τρεις φορές παραπάνω με 4, σε σχέση με την Αελ.

Αν αυτό δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό από όσους εξαπέλυσαν την ανήθικη επίθεση κατά του προπονητή μας τότε μόνο ως κακόβουλους μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε.

Είναι οι ίδιοι βέβαια που από το βράδυ της Τετάρτης προσπαθούν να μας πείσουν ότι η Ανόρθωση πάει για ντάπολ από πέρσι, η Αελ είναι ένας υβριδικός αχταρμάς της Μίλαν του 90 και της Μπαρσελόνα του Γουαρδιόλα, αλλά είχαν και τα δαχτυλάκια σταυρωμένα και με κρεμασμένα κομποσκοίνια εύχονταν να πάει το ματς παράταση για να έχει λιγότερες δυνάμεις στο ντέρμπι του Σαββάτου η Ομόνοια.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "7 6 Μέρες που μεσολαβούν μεταξύ αγώνων 5 4 3 2 1 ΟΜΟΝΟΙΑ 3 ΑΕΛ 7"

Από Kifines.com