Home TOP NEWS Τρεις “μάχες” σε τρία γήπεδα που η ΟΜΟΝΟΙΑ παρέμεινε αήττητη την φετινή...

Τρεις “μάχες” σε τρία γήπεδα που η ΟΜΟΝΟΙΑ παρέμεινε αήττητη την φετινή σεζόν!


Μετά το παιχνίδι της ομάδας μας κόντρα στην ΑΕΚ απέμειναν άλλες  έξι “μάχες” για την ολοκλήρωση του φετινού μαραθώνιου, στις οποίες η ομάδα μας θα δώσει τα πάντα για να παραμείνει στην κορυφή και να φτάσει στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Από τα έξι παιχνίδια που απομένουν, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να αγωνιστεί μακρία από το ΓΣΠ στα τρία από αυτά και συγκεκριμένα με τον Απόλλωνα την ερχόμενη αγωνιστική, με την Ανόρθωση στην 7η αγωνιστική και την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος θα μεταβεί στο “ΑΕΚ Αρένα” για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

5η αγωνιστική: Απόλλωνας (εκτός)
6η αγωνιστική: Ολυμπιακός (εντός)
7η αγωνιστική: Ανόρθωση (εκτός)
8η αγωνιστική: ΑΕΛ (εντός)
9η αγωνιστική: ΑΕΚ (εκτός)
10η αγωνιστική: Απόλλωνας (εντός)

Στα τρία γήπεδα, το Τσίρειο, το “Αντώνης Παπαδόπουλος” και το “ΑΕΚ Αρένα” στα οποία θα μεταβεί τις εναπομείναντες αγωνιστικές το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ, αξίζει να σημειωθεί ότι παραμένει αήττητο την φετινή σεζόν.

Στην Α΄φάση στα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα μας στο Τσίρειο μέτρησε δύο ισοπαλίες, ενώ στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΛ πανηγύρισε μια υπερπολύτιμη νίκη. Στις άλλες δύο έδρες η ΟΜΟΝΟΙΑ μέτρησε μια ισοπαλία και μια νίκη στην Α’ φάση, ενώ τόσο στο “ΑΕΚ Αρένα”, όσο και στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν γνώρισε ούτε την περσινή σεζόν την ήττα αφού εξήλθε και στα δύο γήπεδα ισόπαλη.

Στόχος όλων λοιπόν στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να δώσουν συνέχεια στο αήττητο του ΓΣΠ στο οποίο η ομάδα μας μετρά 10 νίκες και 5 ισοπαλίες και παράλληλα να συνεχίσουν την καλή παράδοση που “έχτισαν” στα άλλα τρία γήπεδα με τον Χένινγκ Μπεργκ στον πάγκο.