Home TOP NEWS Επτά γκολ με τέσσερεις διαφορετικούς τρόπους

Επτά γκολ με τέσσερεις διαφορετικούς τρόπους


Ο Μάρκο Τσέποβιτς ο οποίος ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα κατάφερε σε 12 εμφανίσεις του με την “πράσινη” φανέλα να πετύχει 7γκολ εκ των οποίων μερικά από αυτά χάρισαν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα μας.

Γνωρίζαμε ότι ο Σέρβος φορ είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει στο “αίμα” του το γκολ κι αυτό φρόντισε να μας το αποδείξει με το που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι μέσα σε λίγο διάστημα είναι ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας μας μαζί με τον Φώτη Παπουλή με 7τέρματα, πρώτος είναι ο Ασάντε με 8γκολ.

Στα αξιοσημείωτα είναι ότι στις επτά φορές που κατάφερε να “πληγώσει” τα αντίπαλα δίχτυα το έπραξε με τέσσερεις διαφορετικούς τρόπους, ενώ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά στην καριέρα του και με εκτέλεση φάουλ.

Τα 101 γκολ του Τσέποβιτς που πέτυχε:

49 γκολ με σουτ με το δεξί πόδι
21 γκολ με σουτ με το αριστερό πόδι
12 γκολ από εκτέλεση πέναλτι
12 γκολ με κεφαλιά
3 γκολ από ατομική προσπάθεια
3 γκολ με προβολή
1 γκολ απευθείας φάουλ

Οι τέσσερεις τρόποι που σκόραρε στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Δύο γκολ πέτυχε με κεφαλιά στα παιχνίδια με Ερμή και Νέα Σαλαμίνα, τρεις φορές σκόραρε με το ποδί στα παιχνίδια κόντρα σε Δόξα, ΕΝΠ και επίσης με τη Νέα Σαλαμίνα, μια φορά από την άσπρη βούλα στο πρώτο παιχνίδι των πλέι – οφ με την ΑΕΛ, ενώ στο ρεπερτόριο του έβαλε και γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ στο πρόσφατο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Μπεργκ λοιπόν μόνο ικανοποιημένος μπορεί να νιώθει που είδε τον Τσέποβιτς να επιστρέφει ξανά στα γκολ και μάλιστα σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος στο οποίο θα χρειαστεί τόσο η ποιότητα του, όσο και η δεινότητα του στο σκοράρισμα.

Δείτε τα επτά γκολ του Τσέποβιτς: