Home TOP NEWS Φορμαρίστηκαν παίκτες κλειδιά, την κατάλληλη στιγμή

Φορμαρίστηκαν παίκτες κλειδιά, την κατάλληλη στιγμή


Τρία ματς μένουν για να τελειώσει το πρωτάθλημα και όλη η προσοχή είναι στραμμένη στην κατάκτηση του. Είναι φυσικό η ομάδα να μην έχει φρεσκάδα μετά από ένα τέτοιο μαραθώνιο αγώνων σε Κύπρο και Ευρώπη, αλλά αυτό δεν αφαιρεί απολύτως τίποτα από τις τεράστιες πιθανότητες που διατηρεί για να φορέσει το στέμμα. Εξάλλου δεν υπάρχει ομάδα στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή που να διαθέτει φρεσκάδα.

.. Ο βαθμολογικός πίνακας και η συνολική γηπεδική εικόνα είναι αυτό που λένε οι Άγγλοι …hard facts.(Εληνιστι… αδιάσειστα στοιχεία)

Είναι και μια άλλη πτυχή που λειτουργεί θετικά για το τριφύλλι ειδικά σε αυτήν τη δεδομένη στιγμή. Υπάρχει μια τριάδα ποδοσφαιριστών που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ποδοσφαιριστές που με την απόδοση τους αποτελούν κλειδιά που ανοίγουν πόρτες. Πρόκειται για τους Έρικ Μποτεάκ, Μάρκο Τσέποβιτς και Τιάγκο Φερέιρα.

Ο Γάλλος επανήλθε μετά από καιρό στο προσκήνιο …ατσαλάκωτος. Στο ματς του Σαββάτου ήταν…Μποτεάκ και έδωσε ισχύ στη δεξιά πτέρυγα της Ομόνοιας Θυμίζουμε ότι η τελευταία φορά που ο τεχνίτης μεσοεπιθετικός έπαιξε σε ολόκληρο παιχνίδι ήταν στο ματς με αντίπαλο τη Δόξα (0-0) στις 8 Νοεμβρίου κατά τη 10η αγωνιστική.

Ο Βραζιλιάνος φώναξε παρών μετά από καιρό ανοίγοντας με πολύ ωραίο σουτ το δρόμο προς τη νίκη (τα πολύτιμα γκολ όπως αναφέραμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ …τάχει). Ένας ποδοσφαιριστής που συνδυάζει φινέτσα και ουσία. Με το γκολ που πέτυχε λέτε να κέρδισε την επέκταση του συμβολαίου για τη νέα χρονιά

Ο ψιλόλιγνος Σέρβος σκόραρε για δεύτερο συνεχές ματς και έδειξε ότι ξαναβρήκε αυτό που λέμε touch μετά από δυο ματς χωρίς γκολ.

Με το γκολ του έπιασε τον Ερνστ Ασάντε με 8 τέρματα στην πρώτη θέση των σκόρερ στην Ομόνοια σε 13 αγώνες πρωταθλήματος σκόραρε οκτώ φορές. Και όπως δείχνει σε μια πολύ κατάλληλη στιγμή για την Ομόνοια …πάει για άλλα.

Υπάρχει και ένα άλλο στοιχείο που αφορά τον Αμπντουλαχί Σεχού. Δεν πρόκειται για την (εξαιρετική) παρουσία του γενικώς. Ειδικώς, υπάρχει ένα θέμα. Με τις δυο ασίστ στο ματς με την Ανόρθωση έβαλε και αυτό το στοιχείο στο ρεπερτόριο. Μέχρι τώρα ελάχιστα λειτουργούσε επιθετικά. Με ένα τέτοιο Σεχού η ομάδα αποκτά αμφίπλευρη επιθετικότητα.

Πέτρος Παπαγιώργης – 24sports.com.cy