Home TOP NEWS Ημίχρονο: Είμαστε στην περιοχή τους, βρήκαμε ευκαιρίες και σκοράραμε στο τέλος

Ημίχρονο: Είμαστε στην περιοχή τους, βρήκαμε ευκαιρίες και σκοράραμε στο τέλος


Είμαστε καλύτεροι από την Ανόρθωση στο γήπεδο. Κρατάμε τη μπάλα, ανεβαίνουμε συνεχώς στην αντίπαλη περιοχή, χάσμε ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Σέχου και βρίκαμε γκολ στο τέλος με τον Τιάγκο. Ήταν αυτό που δικαιούμασταν.

Πίεσε από την αρχή ψηλά η ΟΜΟΝΟΙΑ για να μην αφήσει την Ανόρθωση να κάνει το παιχνίδι της. Η ομάδα έδειξε διάθεση να βγάλει αρκετούς παίκτες μπροστά από την αρχή. Από το ξεκίνημα θελήσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό και κρατήσαμε τη μπάλα.

Λίγες ήταν οι φορές που η Ανόρθωση βγήκε στην επίθεση.

Χρειαζόμαστε περισσότερη ουσία στην επίθεση για να καταφέρουμε να σκοράρουμε ξανά καθώς είμαστε εμφανώς ανώτεροι.

Α Ημίχρονο.

Το πρώτο σουτ έγινε από τον Τιάγκο στο 5ο λεπτό, έξω από την περιοχή με το αριστερό του όμως ήταν άστοχο.

Στο 8ο λεπτό ο Σέχου πήρε πάσα από τον Κούσουλο δεξιά, έκανε χαμηλά τη σέντρα, ο Μποτεάκ έκανε γυριστό σουτ με το δεξί όμως η μπάλα κτύπησε στο σώμα του Τσέποβιτς.

Πρώτη κάρτα από τον Ισπανό βγήκε για τον Τιάγκο, αυστηρή πολύ! Για μαρκάρισμα στον Οκριασβίλι.

Στο 22ο λεπτό ο Λέτσιακς έβγαλε μπαλιά παράλληλη με δύναμη εκερί που κινήθηκε ο Μποτεάκ στο δέυτερο δοκάρι, δεν μπόρεσε να τελειώσει τη  φάση, έπαιεξ ξανά απέναντι στον Λέτσιακς ο οποίος μέσα από τη περιοχή έκανε λάθος πάσα.

Στο 25ο λεπτό βγήκε μακρινή μπαλιά για τον Μποτεάκ, αυτός κατέβασε και έβγαλε σέντρα για τον Τσέποβιτς στην περιοχή, απομάκρινε ο Ρισβάνης και έξω από την περιοχή ο Λέτσιακς έκανε δυνατό σουτ συρτό το οποίο έφυγε έξω.

Η καλύτερη στιγμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε στο 31ο λεπτό όταν ο Λέτσιακς σέντραρε στην περιοχή, ο Μποτεάκ υποδέχθηκε και έκανε σουτ με το δεξί το οπίο απέκρουσε στη κλειστή του γωνία ο Λόρια.

Στο 35ο λεπτό ο Σέχου έκανε ένα εντυπωσιακό βολέ με τη μπάλα να παίρνει φάλτσα να κατευθύνεται στην εστία όμως δεν μας έκανε τη χάρη, κτύπησε στο δοκάρι και μετά στο έδαφος.

Ακόμα μία καλή στιγμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ καταγράφηκε στο 39ο λεπτό με τον  Λέτσιακς να σεντράρει, τον Μποτεάκ να κερδίζει κεφαλιά και τη μπάλα να φεύγει έξω.

Στο 42ο λεπτό ο Μίχα βρέθηκε στην περιοχή, έκανε σουτ το οποίο κόντραρε στον Λούφτνερ και έφυγε κόρνερ.

Στο 44ο λεπτό ο Σέχου έκανε χαμηλή σέντρα μέσα από την περιοχή και ο Τιάγκο με ωραίο γυριστό σουτ σκόραρε.