Home TOP NEWS Ημίχρονο: Προβάδισμα με γκόλ Τσέποβιτς και πλήγμα με δύο απώλειες λόγω τραυματισμών

Ημίχρονο: Προβάδισμα με γκόλ Τσέποβιτς και πλήγμα με δύο απώλειες λόγω τραυματισμών


Ήταν πιο απειλητικός στο γήπεδο ο Ολυμπιακός, ήταν αυτός που δημιούργησε τις περισσότερες τελικές στο παιχνίδι όμως ήμασταν εμείς που βρήκε γκολ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγείται όμως πρέπει να ανεβάσει την απόδοση της και να ψάξει γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για να καθαρίσει το παιχνίδι διότι απέναντι μας είναι μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα.

Πλήγμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ ο τραυματισμός του Ασάντε ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή και αποχώρησε με φορείο ενώ εκτός έφυγε με πρόβλημα στον αστράγαλο και ο Λοϊζου. Δυστυχώς!

Σε ότι αφορά στο παιχνίδι… με μακρινές μπαλιές έψαξε επιθέσεις στο πρώτο διάστημα του παιχνιδιού η ομάδα η οποία προσπάθησε να επιβάλλει το παιχνίδι της όμως ήταν ο Ολυμπιακός αυτός που βρήκε τις πρώτες φάσεις και τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να σκοράρει. Προσπαθούσε να βρει διαδρόμους για να γίνει απειλητική η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως ήταν οι αντίπαλοι αυτοί που έβρισκαν τον τρόπο να τελειώσουν φάσεις.

Η λύση ήρθε στο 25ο λεπτό με τον Τσέποβιτς να εκτελεί απευθείας φάουλ και να σκοράρει. Μετά το γκολ μας γίναμε πιο επιθετικοί, προσπαθήσαμε να σκοράρουμε ξανά χωρίς όμως να τα καταφέρουμε.

Το Α’ Ημίχρονο

H OMONOIA άρχισε τον αγώνα με τους Φαμπιάνο, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσιακς, Σέχου, Κούσουλο, Γκόμεθ, Τιάγκο, Λοϊζου, Ασάντε και Τσέποβιτς.

Στο 1ο λεπτό έγινε η πρώτη τελική του παιχνιδιού από τον Ολυμπιακό το οποίο ήταν άστοχο και στην επόμενη φάση ο Ασάντε μπήκε με απαιτήσεις στην περιοχή, έκανε πάσα στον Τσέποβιτς, δεν έδιωξε η άμυνα του Ολυμπιακό όμως ο Σέρβος κινήθηκε πλάγια και δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός.

Στο 7ο λεπτό ο Σάλι δέχθηκε κάθετη πάσα, έφυγε στην πλάτη της άμυνας μας, απέναντι στον Φαμπιάνο έσκαψε λίγο τη μπάλα η οποία πήγε αργά αργά δίπλα στο δοκάρι και χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό.

Στο 9ο λεπτό έκανε σουτ ο Σαρφό και κέρδισε κόρνερ.

Η πρώτη καλή φάση για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε στο 12ο λεπτό από στημένη μπάλα. Εκτέλεσε φάουλ ο Γκόμεθ στο δεύτερο δοκάρι, ο Τσέποβιτς έπιασε κεφαλιά που πήρε πάνω στον Μιχαήλ.

Στο 19ο λεπτό οπ Σαρφό έκανε σουτ το οποίο κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Στο 20’ ο Κούσουλος έκανε από απόσταση ένα άστοχο σουτ.

Στο 22ο λεπτό ο Κούσουλος έκανε μπάσιμο, ανατράπηκε έξω από την περιοχή και κέρδισε φάουλ σχεδόν πάνω στη γραμμή μπροστά στην εστία του Μιχαήλ. Το εκτέλεσε ο Τσέποβιτς και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

Στο 28ο λεπτό ο Ολυμπιακός κατέγραψε άλλη μία τελικά με ένα άστοχο σουτ του Σάλι.

Στο 31ο λεπτό ο Ασάντε τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο από τον αγώνα. Τη θέση του πήρε ο Παπουλής

37ο λεπτό ο Σαρφό απείλησε σοβαρά την εστία μας, έκανε σουτ έξω από την περιοχή αναγκάζοντας τον Φαμπιάνο σε πολύ δύσκολη απόκρουση.

Στο 39ο λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Παπουλής έκανε άνοιγμα στον Σέχου δεξιά, αυτός μπήκε στην περιοχή και έδωσε πάσα έξω στον επερχόμενο Κούσουλο που πλάσαρε λίγο άουτ.

Έχασε σημαντική ευκαιρία στο τέλος του ημιχρόνου ο Λοϊζου ο οποίος δέχθηκε μπαλιά από τον Λέτσιακς, έπεσε με κεφαλιά ψαράκι στέλνοντας τη μπάλα ψηλά.

Τραυματίστηκε στο τέλος του ημιχρόνου και ο Λοϊζου και έφυγε για να δώσει τη θέση του στον Μποτεάκ.