Home TOP NEWS Και τώρα η προσοχή στο ματς με την ΑΕΛ!

Και τώρα η προσοχή στο ματς με την ΑΕΛ!


Η ομάδα μας πήρε το ζητουμένο κόντρα στην Ανόρθωση το οποίο δεν ήταν άλλο από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς κάτι που “οπλίζει” με περισσότερη αισιοδοξία, ψυχολογία, αυτοπεποίθηση άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ ενόψει της δύσκολης “μάχης” για το πρωτάθλημα.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ έκανε μια μεστή εμφάνιση στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” και κατάφερε να πάρει την ουσία που δεν ήταν άλλη από τους τρεις βαθμούς οι οποίοι κράτησαν για ακόμη μια βδομάδα την ομάδα μας στην κορυφή της βαθμολογίας, βλέποντας και την διαφορά από την ΑΕΛ να ανεβαίνει στο +4.

Επόμενο παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αυτό με την ΑΕΛ, γι’ αυτό κι ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του έχουν βάλει ήδη στο περιθώριο το ματς με την Ανόρθωση και έχουν ξεκινήσει δουλειά έχοντας φυσικά ως στόχο να παρουσιάσουν την ομάδα μας πανέτοιμη για να πετύχει άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας στα τρία παιχνίδια που έδωσε κόντρα στην ΑΕΛ την φετινή σεζόν εξήλθε μια φορά ισόπαλη 1-1 στο Τσίρειο, ενώ επικράτησε και δύο φορές, μια φορά στο ΓΣΠ και μια στο Τσίρειο, στόχος φυσικά την ερχόμενη Δευτέρα (26/4) είναι η τρίτη νίκη στην φετινή σεζόν κόντρα στους “γαλαζοκίτρινους” που θα μας επιτρέψει να κάνουμε άλλο ένα βήμα προς τον τίτλο.

Όπως και στα προηγούμενα ματς έτσι και σε αυτά που ακολουθούν μέχρι το τέλος  η τύχη του πρωταθλήματος κρίνεται στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι καλούνται να βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παρουσιάζονται σε αυτά προσγειωμένα, με πάθος, πίστη και θέληση για τους τρεις βαθμούς.