Home TOP NEWS Καταστρώνει πλάνο νίκης ο Μπεργκ

Καταστρώνει πλάνο νίκης ο Μπεργκ


Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι του Σαββάτου με την Ανόρθωση. Οι απουσίες είναι γνωστές με 4 παίκτες να είναι σίγουρα εκτός. Πρόκειται για τους τιμωρημένους Ντούρις, Χούμποτσαν και τους τραυματίες Κίκο και Ασάντε. Ο Λοϊζου ίσως και να είναι στην αποστολή. Ξανά στη διάθεση του προπονητή του τέθηκε ο Κακουλλής.

Ο Χένινγκ Μπεργκ προετοιμάζει την ομάδα για να πάει στο «Παπαδόπουλος» και να πάρει άλλη μία νίκη ώστε να γίνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς τον τίτλο.

Μεσοαμυντικά, θεωρούμε πως ο Νορβηγός δεν θα αλλάξει κάτι σε ότι αφορά στο αρχικό σχήμα. Ερωτηματικά, σε ότι αφορά στις επιλογές του για την εντεκάδα προκύπτουν στη μεσοεπιθετική γραμμή. Στους 4 δηλαδή που θα απαρτίζουν την εμπροσθοφυλακή.

Ο Τσέποβιτς είναι καλά και μάλλον θα διατηρηθεί στην εντεκάδα και από κει και πέρα οι Τιάγκο, Παπουλής, Μποτεάκ, Τζιωνής αλλά και ο Λοίζου αν είναι απολύτως καλά διεκδικούν θέση.

Απομένουν άλλες 3 προπονήσεις μέχρι το παιχνίδι μας στη Λάρνακα και μπαίνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία η προετοιμασία.