Home TOP NEWS Match Report: Ήττα στις καθυστερήσεις με τον Ιταλό να σφυρίζει σήμερα παράξενα

Match Report: Ήττα στις καθυστερήσεις με τον Ιταλό να σφυρίζει σήμερα παράξενα


Ήττα στις καθυστερήσεις δέχθηκε απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία έπαιξε με 10 παίκτες στα τελευταία 15 λεπτά λόγω άδικης αποβολής του Χούμποτσαν.

Χάσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, όχι πολλές, είχε και ο Απόλλων τις δικές του. Ήταν οι γηπεδούχοι αυτοί που καίγονταν για νίκη απόψε και μετά την αποβολή πίεσαν πολύ και βρήκαν το γκολ.

Κρίμα για την προσπάθεια της ομάδας η οποία δικαιούταν ξεκάθαρο πέναλτι σε χέρι του Μπίσεσβαρ στην περιοχή, είδε τον Ιταλό να παίρνει παράξενες αποφάσεις στο παιχνίδι και στο τέλος λύγησε.

Με τη διαφορά στον πόντο πλέον από τον Απόλλωνα η συνέχεια του πρωταθλήματος και χωρίς τον Χούμποτσαν στα επόμενα δύο παιχνίδια.

Το γκολ πέτυχε ο Μπένσοπ στις καθυστερήσεις.

Το Α’ Ημίχρονο

Άλλαξε τον σχηματισμό του σε 4-2-3-1 σήμερα ο Μπεργκ αφήνοντας στον πάγκο τον Τσέποβιτς.

Στο τέρμα είναι ο Φαμπιάνο ενώ στην άμυνα οι Χόυμποτσαν – Λούφτνερ και στα άκρα οι Λέτσιακς – Σέχου. Στο κέντρο θα κινούνται οι Γκόμεθ και Κούσουλος ενώ λίγο πιο μπροστά θα βρίσκεται ο Τζιωνής. Στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι ο Τιάγκο, δεξιά ο Λοϊζου και στην κορυφή της επίθεσης ο Ασάντε.

Ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η ομάδα που κέρδισε το πρώτο κόρνερ στο 6ο λεπτό το οποίο όμως δεν έφερε κάτι ουσιαστικό.

Στο 9ο λεπτό ο Λοϊζου έδωσε δεξιά στον Ασάντε ο οποίος σέντραρε και κέρδισε το κόρνερ. Από δεξιά το εκτέλεσε ο Γκόμεθ πολύ δυνατά…

Το πρώτο κόρνερ για τον Απόλλωνα ήρθε στο 11ο λεπτό. Το εκτέλεσε ο Μπίσεσβαρ από αριστερά όμως η έδιωξε η άμυνα μας.

Το πρώτο σουτ στο παιχνίδι ήρθε από τον Γιαννιώτα. Δεν ήταν καλό και δεν ανησύχησε ο Φαμπιάνο. Έγινε μεγάλο λάθος μετά από τον Χούμποτσαν ο οποίος πήγε να διώξει, έβαλε κόντρα ο Πίττας, η  μπάλα πήγε στον Νταμπό ο οποίος μόνος μπροστά στο τέρμα σούταρε άτσαλα, χρειάστηκε να βάλει την κόντρα ο Λούφτνερ όμως.

Την πρώτη κάρτα δέχθηκε ο Πέδρο σε φάουλ στον Τιάγκο. Σε καλό σημείο έγινε η παράβαση. Εκτέλεσε ο Γκόμεθ από πλάγια θέση κοντά στην αντίπαλη περιοχή, έπιασε την κεφαλιά ο Κούσουλος και έχασε μεγάλη ευκαιρία διότι η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Γιοβάνοβιτς.

Σουτ έκανε στο 25ο λεπτό ο Γκόμεθ, ήταν καλό όμως η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Απόλλων στο 32ο λεπτό όταν ο Μπίσεσβαρ έδωσε κάθετα στον Γκεριέρ αυτός έδωσε στον Νταμπό όμως έκανε εξαιρειτκή άμυνα ο Χούμποτσαν.

Στο 34ο λεπτό ο Τιάγκο εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι ο Κούσουλος έπιασε την κεφαλιά όμως η μάλα έφυγε έξω.

Στο 35ο λεπτό ο Πέδρο έστειλε χαμηλά μία σέντρα στον Μπίσεσβαρ ο οποίος με τακουνάκι πήγε να νικήσει τον Φαμπιάνο ο οποίος απέκρουσε στη γωνία του.

Στο 44ο λεπτό ο Πέδρο εκτέλεσε κόρνερ, ο Γκεριέ έπιασε δυνατή κεφαλιά, ευτυχώς η μπάλα πήγε στον Φαμπιάνο.

Στο τέλος του ημιχρόνου ο Χάμπος έκανε με δύναμη ένα σουτ, η μπάλα πήγαινε στο τέρμα όμως ο Χούμποτσαν έβαλε το κεφάλι.

Το Β’ Ημίχρονο

Το πρώτο σουτ στο δεύτερο μέρος ήταν για τον Απόλλωνα. Άστοχο από τον Μπίσεσβερ.

Η πρώτη κάρτα για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε στο 47ο λεπτό και την δέχθηκε ο Γκόμεθ.

Άστοχο σουτ βολέ έκανε στο 50 και ο Κούσουλος.

Άστοχο σουτ και από τον Πίττα στο 54ο λεπτό.

Στο 54ο λεπτό ο Λοϊζου ντρίμπλαρε ανάμεσα από 3 αντιπάλους, έκανε σουτ το οποίο κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Κίτρινη κάρτα πήρε ο Γκεριέ σε φάουλ πάνω στον Λοϊζου ο οποίος τον ντρίμπλαρε και ετοιμαζόταν να μπει στην περιοχή.

Στο 61ο λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε το φάουλ απευθείας από πλάγια θέση, έβαλε το κεφάλι ο Γκεριέ και έδιωξε σε κόρνερ.

Στην εκτέλεση ο Τιάγκο με την ΟΜΟΝΟΙΑ να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Λοϊζου να σουτάρει με το δεξί, κόντραρε η μπάλα και έφυγε κόρνερ. Ήταν πολύ μεγάλη ευκαιρία!

Η πρώτη αλλαγή για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ο Παπουλής στη θέση του Τιάγκο.

Στο 72ο λεπτό ο Πίττας έκανε από απόσταση ένα σουτ σε χαμηλό ύψος με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Φαμπιάνο.

Στο 75ο λεπτό ο Μπεργκ έβγαλε τον Ασάντε βάζοντας στη θέση του τον Τσέποβιτς.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Παπουλής στο 76ο λεπτό όταν ό Τσέποβιτς έκανε συρτή σέντρα με τον Ελλαδίτη μπροστά στον Γιοβάνοβιτς να πλασάρει όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στο 80ο λεπτό ο Πίττας έκανε πολύ επικίνδυνο σουτ το οποίο πέρασε ξυστά πάνω από το δοκάρι του Φαμπιάνο που έμεινε ακίνητος.

Στο 83ο λεπτό δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο Χούμποτσαν για κτύπημα στον Πίττα. Πολύ αυστηρή απόφαση από τον Ιταλό.

Στο 89ο λεπτό ο Μπένσοπ πήρε πάρα από τον Γκεριέ, σούταρε από το ύψος της περιοχής άουτ.

Στο 92ο λεπτό ο Μπένσοπ σκόραρε με κεφαλιά.