Home TOP NEWS Με 19 ποδοσφαιριστές στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” και χωρίς τον Λοίζου

Με 19 ποδοσφαιριστές στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” και χωρίς τον Λοίζου


Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο “Ηλίας Πούλλος” η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος CYTA.

Η ομάδα μας θα μεταβεί το απόγευμα του Σαββάτου στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” έχοντας στην αποστολή της 19 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Ντούρις και Χούμποτσαν και οι τραυματίες Κίκο, Ασάντε και Λοίζου.

Η ομάδα μας θα μεταβεί στην Λάρνακα στοχεύοντας σε άλλο ένα παιχνίδι μόνο τη νίκη που θα τις εξασφάλισουν τους τρεις βαθμούς που θα της επιτρέψουν να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της στο και παράλληλα θα διατηρηθεί στην κορυφή και να εκμεταλλευτεί τις απώλειες της ΑΕΛ και του Απόλλωνα από το μεταξύ τους ματς.

Η ενημέρωση από ΟΜΟΝΟΙΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (17/04) αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση για την 7η αγωνιστική των play off. Η αποστολή μας αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, θα αρχίσει στις 19:30 και θα προβληθεί τηλεοπτικά από την Cablenet.