Home TOP NEWS Με πείσμα και πάθος για την επιστροφή στις νίκες!

Με πείσμα και πάθος για την επιστροφή στις νίκες!


Άλλο έναν πολύ σημαντικό αγώνα μέχρι τον επόμενο θα κληθεί να δώσει σήμερα η ομάδα μας.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ, άφησε πίσω του την ήττα με τον Απόλλωνα και είναι πανέτοιμο για το παιχνίδι στο ΓΣΠ με τον Ολυμπιακό, όπου θα επιδιώξει να κάνει μια καλή εμφανίση και να πάρει τους τρεις βαθμούς επιστρέφοντας ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν ότι από εδώ και πέρα και με πέντε παιχνίδια να απομένουν για το τέλος του πρωτάθληματος, ο κάθε βαθμός θα είναι πάρα πολύ σημαντικός για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του φρόντισαν το προηγούμενο διάστημα να προετοίμασουν κατάλληλα την ομάδα μας, με τους ποδοσφαιριστές μας να παρουσιάζονται πανέτοιμοι για να μπουν το απόγευμα στο γήπεδο με πάθος και πείσμα και να επαναφέρουν την ομάδα μας στις νίκες.

Στο “πράσινο” στρατόπεδο γνωρίζουν ήδη το αποτέλεσμα του Απόλλωνα με την Ανόρθωση, θα γνωρίζουν κι αυτό της ΑΕΛ που θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ στις 17:00, γι αυτό και οι ποδοσφαιριστές μας θα κληθούν να τα δώσουν όλα, να παίξουν το παιχνίδι που ξέρουν, έτσι ώστε να μπορέσουν να οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στη νίκη που θα μας επιτρέψει να παραμείνουμε μόνοι στην κορυφή.