Home TOP NEWS Μέχρι την τελευταία φάση του τελευταίου αγώνα!

Μέχρι την τελευταία φάση του τελευταίου αγώνα!


Η νίκη του Απόλλωνα επι της ΑΕΛ χθες βράδυ τον διατήρησε ζωντανό στη μάχη για τον τίτλο αφού η διαφορά από την πρώτη ΟΜΟΝΟΙΑ παρέμεινε στους 3 βαθμούς.

Έμειναν τρεις αγώνες για το τέλος και τα πάντα είναι ανοικτά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει σήμερα βαθμολογικό πλεονέκτημα, έχει ωστόσο μπροστά της και τους αγώνες με ΑΕΛ στο ΓΣΠ και ΑΕΚ στην Αρένα, πριν το παιχνίδι της τελευταία αγωνιστικής με τον Απόλλωνα.

Ακόμα και η ΑΕΛ ελπίζει, υπό προϋποθέσεις, για τον τίτλο.

Έχει λεχθεί επανειλημμένα το τελευταίο διάστημα από τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας μας, Ανδρέα Δημητρίου, ότι για να μπορέσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα θα πρέπει να παλέψουμε μέχρι την τελευταία φάση του τελευταίου αγώνα. Ισχύει αυτό στον απόλυτο βαθμό.

Θα είμαστε ειλικρινείς. Δεν αναμένουμε ότι η ΑΕΚ ή ο Ολυμπιακός θα στερήσουν βαθμούς από τον Απόλλωνα στα δύο επόμενα μας. Οπότε ακόμα κι αν εμείς περάσουμε νικηφόρα στα ματς που ακολουθούν, το πρωτάθλημα θα παίζεται μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Νομίζω πλέον όλοι το γνωρίζουν. Σκέψη μας αυτή τη στιγμή είναι ο κρίσιμος αγώνας με την ΑΕΛ, μετά έρχεται η ΑΕΚ και ακολούθως θα πάμε στο ντέρμπι τίτλου για να κατακτήσουμε το πιο… παντελονάτο, το πιο μάγκικο πρωτάθλημα των τελευταίων 10ετιών στην Κύπρο.