Home TOP NEWS Μπεργκ: «Είμαστε σε καλή φόρμα και ανυπομονούμε για τον αγώνα»

Μπεργκ: «Είμαστε σε καλή φόρμα και ανυπομονούμε για τον αγώνα»


Ο Χένινγκ Μπεργκ, μίλησε στη κάμερα του OFC Tv για το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση, τη νίκη που προηγήθηκε σε βάρος του Ολυμπιακού, τον τραυματισμό του Ασάντε, ενώ δεν παράλειψε να κάνει ειδική αναφορά στην στήριξη που λαμβάνει η ομάδα από τον κόσμο.

Αναλυτικά:

Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Είναι καλή ομάδα. Κάθε φορά που τους αντιμετωπίζουμε είναι κλειστός αγώνας και ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο. Την ίδια στιγμή είμαστε σε καλή φόρμα και ανυπομονούμε για τον αγώνα.

Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα για να κερδίσει; Πρέπει να παίξουμε κοντά στο καλύτερο μας επίπεδο. Είναι καλή ομάδα και δεν κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια εναντίον τους. Όταν παίξαμε μαζί τους εντός έδρας φέραμε ισοπαλία 0-0 και επίσης κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε και απέναντι στον Ολυμπιακό και να σιγουρευτούμε πως θα είμαστε σε ένα καλό επίπεδο γιατί αυτό ήταν ένα καλό παιχνίδι. Όπως είπα ανυπομονούμε.

Για τον Ασάντε: Είναι ατυχές το γεγονός ότι τραυματίστηκε. Είναι καλός παίκτης που σκόραρε φέτος ωραία γκολ για εμάς, πολλά γκολ. Έπαιξε μεγάλο ρόλο στις επιτυχίες μας και του ευχόμαστε όσο το δυνατό γρηγορότερη ανάρρωση. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα επιστρέψει και θα παίξει ξανά. Πρέπει να έχει την υπομονή να κάνει την εγχείρηση, την θεραπεία του και την αποκατάσταση του και να παίξει ποδόσφαιρο ξανά. Δεν έχει τελειώσει σαν ποδοσφαιριστή και θα κάνουμε ότι καλύτερο για αυτόν ώστε να μπορέσει να επιστρέψει. Στην ομάδα τώρα, έχουμε παίκτες που μπορούν να μπουν και να παίξουν στη θέση του και να βοηθήσουν. Έχουμε καλό ρόστερ και είναι αυτό που χρειάζεται τώρα.

Για τον κόσμο και την στήριξη του: Είναι καλό. Έδειξαν το πάθος τους. Είναι καλό που τους ακούμε να τραγουδούν ξανά. Δεν είναι κάτι που βιώνουμε κατά τη διάρκεια των αγώνων, όμως ξέρουμε ότι μας βλέπουν από την τηλεόραση και ότι ενδιαφέρονται. Είναι κάτι που το βλέπουμε καθημερινά. Το να τους βλέπουμε εδώ και να τραγουδούν συνθήματα είναι καλό. Είμαι σίγουρος ότι πρόσθεσαν κίνητρο και ενέργεια στην ομάδα.