Home TOP NEWS Μπεργκ: «Καλή δουλειά, καλή νοοτροπία και συμπεριφορά από τους παίκτες»

Μπεργκ: «Καλή δουλειά, καλή νοοτροπία και συμπεριφορά από τους παίκτες»


Μίλησε στη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα ο Χένινγκ Μπεργκ λέγοντας:

Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. Ήταν καλό για εμάς. Η απόδοση μας ήταν καλή σε κάποιες στιγμές, φτιάξαμε ευκαιρίες, μπορούσαμε για περισσότερα γκολ. Ήταν σταθερή απόδοση. Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη.

Για το ματς με την ΑΕΛ το οποίο μετά και το αυριανό ντέρμπι ενδέχεται να είναι καθοριστικό: Νομίζω όποιο παιχνίδι παίζουμε είναι σημαντικό. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για την ΟΜΟΝΟΙΑ, από το πρώτο μέχρι τώρα. Θα προετοιμαστούμε για το επόμενο. Προετοιμαστήκαμε καλά σήμερα, δεν μας έκαναν φάσεις, εμείς χάσαμε φάσεις, είχαμε καλές στιγμές, θα μπορούσαμε να είμαστε και καλύτεροι. Οι παίκτες δούλεψαν καλά είχαν καλή νοοτροπία και συμπεριφορά. Σκοράραμε δύο γκολ για να κερδίσουμε, και συνολικά ήταν καλή εμφάνιση. Θα προετοιμαστούμε φυσιολογικά για το επόμενο ματς. Εμείς επικεντρωνόμαστε στους εαυτούς μας προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο καλόι γίνεται. Το επόμενο μας ματς είναι με την ΑΕΛ…

Για τον Κούσουλο και τον τραυματισμό: Έπρεπε να βγει. Είχε μυικό θέμα, ένιωσε λίγο σφύξιμο, δεν φάνηκε τραυματισμός. Ελπίζουμε ότι θα είναι καλά. Έχουμε λίγες μέρες για το επόμενο παιχνίδι.