Home TOP NEWS Να δείξει ξανά ότι είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα!

Να δείξει ξανά ότι είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα!


Η απώλεια των τριών βαθμών την περασμένη Δευτέρα στην Λεμεσό είναι γεγονός ότι έφερε απογοήτευση στις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, άλλωστε είναι λογικό αφού εδώ και 4,5 μήνες έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει η λέξη ήττα στο πρωτάθλημα.

Φυσικά παρά την αναποδιά που είχε στο ντέρμπι η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να διατηρηθεί ακλόνητη και μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας πέντε βήματα πριν το τέλος, με την διαφορά όμως από προηγούμενες αγωνιστικές ότι τώρα έβαλε δύσκολα στον εαυτό της αφού είδε ΑΕΛ και Απόλλωνα να την πλησιάζουν.

Το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού στην Λεμεσό το αναλύσαμε και το βράδυ της Δευτέρας μετά το πέρας της αναμέτρησης και την επόμενη μέρα, αυτό που προέχει αυτή την στιγμή είναι άπαντες να γυρίσουν σελίδα, να κοιτάξουν μπροστά και να δουν με ηρεμία το επόμενο ματς που είναι με τον Ολυμπιακό.

Στο πρόγραμμα απομένουν άλλοι πέντε αγώνες, οι τρεις εξ αυτών είναι στο ΓΣΠ και οι δύο μάλιστα είναι με την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα, παιχνίδια στα οποία η ομάδα μας θα κληθεί να δώσει το 100% των δυνατοτήτων της για να τα πάρει κάτι που αν το πετύχει θα βάψει και την κούπα του πρωταθλητή «πράσινη».

Η μπάλα λοιπόν βρίσκεται στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Χένινγκ Μπεργκ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να τα δώσουν όλα και να καταθέσουν ψυχή και σώμα στο γήπεδο.

Πάντως κατά την διάρκεια της χρονιάς η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε ότι είναι φτιαγμένη δύσκολα, ακόμη κι όταν η διαφορά έφτασε στο -9 από την κορυφή οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία το πίστεψαν και έφεραν την ομάδα μας εδώ που είναι στην κορυφή κι αυτό περιμένουμε να πράξουν και τώρα να αντεπεξέλθουν στα δύσκολα και να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει.