Home TOP NEWS Να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”

Να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”


Ένας εξαιρετικής σημασίας παιχνίδι από κάθε άποψη είναι έτοιμη να δώσει αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στην Ανόρθωση στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Στόχος του Χένινγκ Μπεργκ και των ποδοσφαιριστών στο αυριανό ντέρμπι δεν είναι άλλος από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα μας διατηρήσουν στην κορυφή του πρωταθλήματος κάνοντας παράλληλα άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Ο Νορβηγός τεχνικός φυσικά έχει ένα λόγο περισσότερο να θέλει τη νίκη κόντρα στην Ανόρθωση κι αυτός δεν είναι άλλος από το να καταγράψει την πρώτη του επιτυχία στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Ο Χένινγκ Μπεργκ από τον καιρό που κάθισε στον πάγκο της ομάδας μας επισκέφθηκε άλλες δύο φορές το γήπεδο της Ανόρθωση με την ΟΜΟΝΟΙΑ να φεύγει και τις δύο με την ισοπαλία (0-0 και 1-1), αποτέλεσμα που φυσικά αύριο είναι απαγορευτικό.

Τέλος να σημειώσουμε ότι το “Αντώνης Παπαδόπουλος” είναι και η μοναδική έδρα την φετινή σεζόν που δεν κατάφερε γενικότερα να πάρει το τρίποντο η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Οι νίκες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μακριά από το ΓΣΠ  και με ποιούς αντιπάλους:

“Αμμόχωστος”: Ερμής
“Στέλιος Κυριακίδης”: Καρμιώτισσα
Τσίρειο: ΑΕΛ
Μακάρειο Στάδιο: Ολυμπιακός, Δόξα
Δασάκι της Άχνας: Εθνικός Άχνας
ΑΕΚ Αρένα: ΑΕΚ

Μοναδική έδρα που δεν νίκησε η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το “Αντώνης Παπαδόπουλος” την φετινή σεζόν στην οποία θα ψάξει αύριο την πρώτη της νίκη.