Home TOP NEWS Να “κρατήσει” το κάστρο της απόρθητο!

Να “κρατήσει” το κάστρο της απόρθητο!


Μπορεί οπαδοί να μην επιτρέπονται στα γήπεδα λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού, με την ομάδα μας να χάνει ένα σημαντικό «όπλο» από δίπλα της που είναι ο 12ος παίκτης, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ και ένα χρόνο και συγκεκριμένα από τις 9 Φεβρουαρίου του 2020 και την τελευταία ήττα με τον Εθνικό Άχνας έχει «χτίσει» μια τεράστια δυναμική αφού από τότε παραμένει αήττητη στο ΓΣΠ.

Τα πέντε παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αγωνιστεί τρεις φορές στο ΓΣΠ και στα δύο μάλιστα θα αντιμετωπίσει τους συνδιεκδικητές του τίτλου.

Συγκεκριμένα θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Λευκωσίας με τον οποίο εξήλθε ισόπαλη 1-1,  επίσης η ομάδα μας θα υποδεχθεί  την ΑΕΛ την οποία νίκησε με 3-0 στην Α’ φάση και τον Απόλλωνα τον οποίο επίσης το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ νίκησε στην Λευκωσία με 2-1.

Συνοπτικά λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ την φετινή σεζόν σε 15 αγώνες στο ΓΣΠ παρέμεινε αήττητη μετρώντας 10 νίκες και 5 ισοπαλίες, ενώ αν υπολογίσουμε και τα παιχνίδια της προηγούμενης περιόδου τα παιχνίδια στα οποία παραμένει αήττητη στο «σπίτι» της είναι συνολικά 16.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν μετά την ήττα από τον Απόλλωνα, έχει άλλο ένα λόγο να θέλει διακαώς τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό κι αυτός δεν είναι άλλος από το να επιστρέψει στις νίκες, αλλά και να διατηρήσει το αήττητο της και να καρατήσει το κάστρο της απόρθητο.

 

Καρμιώτισσα 1-0
ΑΕΚ 2-1
ΑΕΛ 3-0
Παραλίμνι 0-0
Δόξα 0-0
Ερμής 0-0
Πάφος FC 2-1
Ανόρθωση 3-0
Απόλλων 2-1
Εθνικός 2-0
Ολυμπιακός 1-1
Νέα Σαλαμίνα 2-0
Αποέλ 1-0
Ανόρθωση 0-0
ΑΕΚ 1-0