Home TOP NEWS Ο Μαρίνος Τζιωνής για το παιχνίδι με την Ανόρθωση

Ο Μαρίνος Τζιωνής για το παιχνίδι με την Ανόρθωση


Ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Μαρίνος Τζιωνής παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ομάδας μας ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Τζιωνή:

Εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση πως περιμένεις το παιχνίδι; «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως όλα τα παιχνίδια στα πλέι – οφ».

Ποια είναι τα σημεία που θεωρείς ότι θα κρίνουν το νικητή; «Θεωρώ ότι αν κάποια ομάδα δεν καταφέρει να σκοράρει νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι θα είναι κλειστό με λίγες ευκαιρίες. Η ομάδα που θα καταφέρει να τις αξιοποιήσει θα φύγει με τους τρεις βαθμούς».

Η ομάδα μας νίκησε και την ατυχία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δείχνοντας ότι έχει ποιοτικό βάθος. Ποιο είναι το σχόλιο σου πάνω σε αυτό; «Αρκετά παιχνίδια τώρα έδειξε ότι η ομάδα έχει βάθος, οι αλλαγές στα περισσότερα παιχνίδια μπαίνουν και βοηθάνε την ομάδα και παίρνει το ζητούμενο, όλοι παίκτες δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και όποιος κληθεί πάντα δίνει τον καλύτερο του εαυτό για την ομάδα».

Φέτος μετράς ήδη 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με έξι γκολ και δύο ασίστ. Πως νιώθεις γι’ αυτό; «Είμαι χαρούμενος για τις συμμετοχές. Όσο για τα γκολ και τις ασίστ πιστεύω πως θα μπορούσα ακόμη καλύτερα».

Ο κόσμος είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα κάτι που το έδειξε και με την πρόσφατη του παρουσία στην προπόνηση. Τι έχεις να του πεις ενόψει της δύσκολης «μάχης» του πρωταθλήματος; «Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας να συνεχίσει να μας στηρίζουν όπως μας στηρίζουν μέχρι στιγμής, μας δίνουν πάθος και δύναμη ειδικά όταν έρχονται και στις προπονήσεις μας δίνουν αρκετή ώθηση πριν από τα παιχνίδια».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Σε λίγο γραπτώς οι δηλώσεις του…