Home TOP NEWS Ο τίτλος είναι στα δικά μας πόδια!

Ο τίτλος είναι στα δικά μας πόδια!


Μπορεί η ήττα κόντρα στον Απόλλωνα με τον τρόπο μάλιστα που ήρθε (στα τελευταία λεπτά) να έχει δημιουργήσει δυσάρεστα συναισθήματα και να έφερε απογοήτευση, παρ’ όλα αυτά η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε στην πρώτη θέση κι από εκεί θα δώσει την «μάχη» μέχρι τέλους για την κατάκτηση του τίτλου.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ μετά από 4,5 μήνες δέχθηκε ήττα (22 Νοεμβρίου 2020 ήταν η τελευταία από τη Νέα Σαλαμίνα), από τότε η ομάδα μας πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία και παρέμεινε αήττητη σε 20 παιχνίδια,  μετρώντας συνολικά σε αυτά 15 νίκες και πέντε ισοπαλίες κάτι που την έφεραν στην κορυφή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρά την απώλεια βαθμών στο ματς με τον Απόλλωνα η οποία ήταν και η πρώτη σε ντέρμπι την φετινή σεζόν εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και ουσιαστικά αυτή την στιγμή κρατά την τύχη στα χέρια της.

Η ομάδα μας κατά την διάρκεια της σεζόν ήταν η πιο σταθερή σε εμφανίσεις και σε αποτελέσματα και παρά πολλά παιχνίδια που είχε στη σεζόν λόγω και της παρουσίας της στην Ευρώπη, κατάφερε να αντεπεξέλθει και να ανέβει στην κορυφή και εκεί θέλει να παραμείνει μέχρι το τέλος.

Η μπάλα λοιπόν είναι για τα καλά στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Μπεργκ. Οι καλούνται στα πέντε παιχνίδια που απομένουν να δείξουν την ποιότητα τους που έδειξαν και σε προηγούμενα παιχνίδια και είμαστε βέβαιοι ότι αν το πράξουν θα επανέλθουν ξανά στα θετικά αποτελέσματα από τον επόμενο κιόλας αγώνα.

Αυτό που καλείται να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Ολυμπιακό είναι να διαχειριστεί σωστά το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα, και να μην επηρεαστεί από την ήττα, να δείξει αποφασιτικότητα, πίστη και θέληση, έτσι ώστε να μπορέσει να επανέλθει στις νίκες και να μπορέσει να κάνει το δικό της βήμα προς την υλοποιήση του στόχου.