Home TOP NEWS Οι τοποθετήσεις του Μάριου Αργυρίδη στην εκπομπή “Total Green”

Οι τοποθετήσεις του Μάριου Αργυρίδη στην εκπομπή “Total Green”


Ο Πρόεδρος του Σωματείου, Μάριος Αργυρίδης, ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή “Total Green” και αναφέρθηκε στην παρουσία της γυναικείας Ομόνοιας στην φετινή χρονιά, για τον προϋπολογισμό της νέας σεζόν, αλλά και για την συμβολή του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις:

Για την μάχη του πρωταθλήματος: «Η αγωνία του κόσμου είναι να έρθει ο Μάιος, να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο τον τίτλο του πρωταθλητή. Αυτό είναι που ονειρεύεται ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ φέτος, αυτός είναι ο στόχος της Διοίκησης, γιατί φέτος η ομάδα έχει μια εξαιρετική παρουσία κι αυτό που λείπει, που είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ βασικά, είναι ο κόσμος της ομάδας. Η ευχή όλων είναι να έρθουν καλύτερες μέρες μετά το Πάσχα και ο κόσμος να έχει την ευτυχία να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή».

Για το πώς ζει τα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Με πολύ υπομονή και κάποιες φορές είναι τόσο φανταστικό το παιχνίδι που παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος, με τόσο πάθος, ιδιαίτερα μετά το Νοέμβριο που γνωρίζουμε όλοι τι άκουσαν οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής. Έβγαλαν απίστευτο πάθος μετά και μας έφεραν εδώ που μας έφεραν. Αυτό που χρειάζεται όταν πάμε στο γήπεδο είναι να χειροκροτούμε όσοι είμαστε την ομάδα και όσο λίγοι και να είμαστε το νιώθουν, κι όλοι οι παίκτες αγωνίζονται για το τριφύλλι στο στήθος».

Τι ξεχωρίζει από την ομάδα και οι στιγμές που κρατάει: «Η πειθαρχία στο παιχνίδι είναι που χαρακτηρίζει την φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ, η προσήλωση στον στόχο και παίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και προχωράμε. Αυτό νομίζω είναι κάτι το οποίο το έβαλε ο Μπεργκ στους ποδοσφαιριστές και οι ποδοσφαιριστές το ακολουθούν με πολύ πειθαρχία, είναι εντυπωσιακό σίγουρα το ότι έχουμε δεχθεί μόνο 15 γκολ, δηλαδή λιγότερο από μισό τέρμα ανά παιχνίδι. Αυτό που κρατάμε εμείς και όλοι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ το χαίρονται είναι η επιστροφή από την 6η θέση που ήμασταν μετά την Ευρώπη στην 1η θέση. Αυτό είναι κάτι το οποίο σίγουρα η ομάδα μάζεψε την εμπειρία αυτή, γιατί δεν είναι εύκολο πράγμα να ξεκινάς με τόσα παιχνίδια στα πόδια και να πρέπει να φτάσει από την 7η θέση στην πρώτη και να μπαίνει στα πλέι – οφ στην πρώτη θέση και να κρατιέσαι εκεί».

Για την γυναικεία ποδοσφαιρική Ομόνοια: «Ήταν όντως παλικαρίσιο το κύπελλο. Οι κοπέλες κατάθεσαν πραγματικά ψυχή. Αρκετοί έμειναν στο 10-1 του πρωταθλήματος, όμως φεύγοντας από τα αποδυτήρια είπα δυο πράγματα στα κορίτσια, το ίδιο πράγμα που είπα και στους παίκτες του βόλεΐ, παίζεται για το τριφύλλι στο στήθος και μην φοβηθείτε τον αντίπαλο. Και πράγματι κατάθεσαν ψυχή όλες οι ποδοσφαιρίστριες μηδενός εξαιρουμένου. Ήταν εξαιρετική εμφάνιση, μας έκαναν όλους να συγκινηθούμε, οι πλείστες ποδοσφαιρίστριες έκλαιγαν μέσα στο γήπεδο όταν τέλειωσε το παιχνίδι, ήταν φοβερό το συναίσθημα που έβγαλαν. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στον προπονητή, το προπονητικό τιμ, όλες τις ποδοσφαιρίστριες και την επιτροπή που στηρίζει την ομάδα γιατί κάνουν πάρα πολλές θυσίες κατά τη διάρκεια του χρόνου. Είναι ένα τρανό παράδειγμα ότι η σκληρή δουλειά ανταμείβεται»»

Για τον προϋπολογισμό της νέας χρονιάς: «Αυτό που έχουμε στο πλάνο μας είναι ότι θα γίνει μία συνεδρία σύντομα για να καθοριστούν τα πλαίσια στα οποία το κάθε τμήμα θα κινηθεί για να καταρτίσει τον προϋπολογισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρέπει να είναι προϋπολογισμοί που να μπορεί το σωματείο να ανταποκριθεί γιατί δεν μπορούμε να έχουμε αθλητές στο τέλος του μήνα να μην μπορούμε να τους πληρώνουμε».

Για την συμβολή του κόσμου: «Να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη του με την αγορά διαρκείας σε περίοδο πανδημίας. Χρειάζεται η βοήθεια του κόσμου, γιατί αν βάλουμε μαζί όλους τους προϋπολογισμούς των τμημάτων είναι ένα ποσό κοντά στις 550 – 600 χιλιάδες. Ο κάθε Ομονποάτες μπορεί να προσφέρει 20 ευρώ μια το χρόνο το χρόνο για ένα ενιαίο εισιτήριο διαρκείας που είναι μεγάλη βοήθεια για τους προϋπολογισμούς των τμημάτων. Είναι σημαντικό να νιώσουν την στήριξη του κόσμου και αυτοί που απαρτίζουν τις επιτροπές των τμημάτων, τους εθελοντές τους οποίους θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ γιατί με πάρα πολλές προσπάθειες τα τελευταία 3-4 χρόνια που είμαι κοντά στο σωματείο, καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουμε αυτά τα τμήματα σε πρωταγωνιστικούς στόχους».