Home TOP NEWS Ότι κι αν γίνει στο τέλος λεβέντες μας, το δυνατό ”Standing Ovation”...

Ότι κι αν γίνει στο τέλος λεβέντες μας, το δυνατό ”Standing Ovation” θεωρείστε το δεδομένο!


Αυτό το πρωτάθλημα το θέλουμε όσο τίποτε άλλο. Σε αυτή την πολύ μεγάλη, από πολλές απόψεις, αγωνιστική χρονιά η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σήμερα στην κορυφή δύο παιχνίδια πριν να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και έχει όλα τα φόντα να τα καταφέρει.

Όταν όμως μιλάμε για ποδόσφαιρο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Θα καταπιαστούμε από τη δήλωση που έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ. Ανέφερε πως πολλά μπορούν να κριθούν στις συγκυρίες και πως, όπως η ομάδα τα κατάφερε προχθές στο τέλος, υπήρξαν άλλα παιχνίδια που στο τέλος έχανε. Όπως μπορείς να πανηγυρίσεις μέσα από μία φάση που μπορεί να σε ευνοήσει μπορεί την ίδια στιγμή να συμβεί και το αντίστροφο εις βάρος σου.

Το μόνο που μπορεί να κάνει η ομάδα, είπε ο Ανδρέας, είναι να δουλέψει ώστε να προσπαθεί μέχρι το τέλος… αυτές τις συγκυρίες να τις φέρνει στη δική της μεριά.

Έχουν απομείνει δύο πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια. Η κούραση στα πόδια των παικτών μας φαίνεται, φαίνεται ωστόσο και η μεγάλη τους θέληση, η ψυχή και το πάθος που βγάζουν στο γήπεδο. Και τώρα είναι που θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτόν!

Δύο βήματα έχουν απομείνει και πρέπει να τα κάνουμε. Τονίζουμε ωστόσο προς τους ποδοσφαιριστές μας πως ότι κι αν συμβεί στο τέλος το χειροκρότημα μας θα πρέπει να το θεωρήσουν δεδομένο. Μακάρι να ήμασταν στο γήπεδο στο τελευταίο παιχνίδι για ένα δυνατό ”Standing Ovation” (Χειροκρότημα εκ του ορθίου) για όλα όσα μας πρόσφεραν μέσα στη χρονιά.

Γι’ αυτό λεβέντες μας, δώστε ότι έχετε και δεν έχετε στους αγώνες που απομένουν και ότι κι αν έρθει, η αγάπη μας προς εσάς είναι δεδομένη όπως και το μεγάλο RESPECT! για όσα μας δώσατε.