Home TOP NEWS Παίρνουν λίγες ανάσες έχοντας στο μυαλό την ΑΕΚ!

Παίρνουν λίγες ανάσες έχοντας στο μυαλό την ΑΕΚ!


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ χάρηκαν πάρα πολύ την επιτυχία κόντρα στην ΑΕΛ, η οποία κράτησε την ομάδα μας στην κορυφή του πρωταθλήματος συνεχίζοντας να έχει το πάνω χέρι για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Οι χαρές και τα πανηγύρια φυσικά για την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού κράτησαν μόνο για λίγες ώρες, καθώς στην ΟΜΟΝΟΙΑ γύρισαν σελίδα και έχουν στρέψει την προσοχή στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ κόντρα στην ΑΕΛ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έδειξε ξανά ότι έχει ψυχικά αποθέματα, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και απέδειξε σε όλους το πόσο πολύ θέλει την κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος.

Στο επόμενο παιχνίδι λοιπόν οι ποδοσφαιριστές μας θα πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο “ΑΕΚ Αρένα” για να χτυπήσουν την τέταρτη εφετινή τους νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και να παραμείνουν στην κορυφή, διατηρώντας την ίδια ώρα τα πλεονεκτήματα τους για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής και περιμένοντας να δουν τι θα κάνει ο Απόλλωνας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η ομάδα μας θα πάρει λίγες ανάσες ξεκούρασης και μετά θα επανέλθει, για να συνεχίσει την προετοιμάσια της για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα. Ο Χένινγκ Μπεργκ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο ματς που ακολουθεί θα στερηθεί μόνο τις υπηρεσίες των τραυματιών, Κίκο και Ασάντε.