Home TOP NEWS Προσγειωμένα και… με πάθος και θέληση στα τελευταία 270λεπτά του πρωταθλήματος!

Προσγειωμένα και… με πάθος και θέληση στα τελευταία 270λεπτά του πρωταθλήματος!


Άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αποφασισμένοι αυτό που μας στέρησε την περσινή χρονιά ο κορωνοϊός, φέτος να το κάνουν δικό τους που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του τροπαίου του πρωταθλητή, βγάζοντας μετά από 11 ολόκληρα χρόνια τον κόσμο ξανά έξω στους δρόμους.

Οι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία κι όλοι όσοι απαρτίζουν το οικοδόμημα αυτή της ομάδας, έχουν τεράστια δίψα και πάθος για την κατάκτηση αυτού του τίτλου κι αυτό φαίνεται στα μάτια όλων την ώρα που αγωνίζονται και όλοι είναι πανέτοιμοι στους τρεις τελικούς που απομένουν να καταθέσουν ψυχή για να φτάσουν στον στόχο τους.

Μέχρι και το τελευταιό σφύριγμα για το φετινό πρωτάθλημα απομένουν τρία 90λέπτα (συνολικά 270 λεπτά), όπου η ομάδα μας η οποία βρίσκεται σε θέση οδηγού και έχει το πάνω χέρι στο πρωτάθλημα θα κληθεί στα τρία ματς που απομένουν να ξεδιπλώσει τις αρετές της στο χορτάρι και να παρουσιάζεται σε αυτά με την απαιτούμενη σοβαρότητα.

Προσγειωμένα λοιπόν, με πειθαρχία και καθαρό μυαλό το σύνολο του Μπεργκ καλείται να βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως κάνει άλλωστε από την αρχή της σεζόν και να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο για το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν κι όταν σε κάποια φάση η ομάδα βρέθηκε στην 7η θέση και πολύ μακριά από την κορυφή ότι έχουν το μετάλλο και τη νοοτροπία του νικητή και είμαστε βέβαιοι ότι στα εναπομείναντα παιχνίδια, θα πάρουν το απόλυτο των βαθμών και θα οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που της αξίζει.