Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με την Ανόρθωση

Πρόβλεψη ενδεκάδας με την Ανόρθωση


H ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για το αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση, παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στις 19:30 στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος CYTA.

Ο Χένινγκ Μπεργκ παρά τα μαζεμένα προβλήματα που προέκυψαν μετά και το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό φρόντισε να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, θέλοντας να παρουσιάσει για ακόμη μια φορά ένα δυνατό σύνολο εντός των τεσσάρων γραμμών, το οποίο θα μπορέσει να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ακόμη μια νίκη.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα η οποία γίνεται πάντα με αρκετές επιφυλάξεις ο Χένινγκ Μπεργκ μη έχοντας στην διάθεση του, τους Λοίζου και Ασάντε θα παρουσιάσει την ομάδα μας με αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μια πιθανή ενδεκάδα που αναμένουμε να δούμε στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” είναι:

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται για ακόμη ένα παιχνίδι ο Φαμπιάνο. Πιο μπροστά του στην αμυντική γραμμή θα πάρουν θέση οι Λούφτνερ και Άνταμ Λανγκ και στα δύο άκρα θα κινούνται ο Λέτσιακς (αριστερά), αλλά και ο Σέχου (δεξιά).

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση οι Κούσουλος και Γιόρντι Γκόμεθ και και λίγο πιο μπροστά τους έχοντας πιο ελεύθερο ρόλο ίσως δούμε τον Τιάγκο να αγωνίζεται.

Τέλος στην επιθετική γραμμή ο Μπεργκ έχοντας και την απουσία του Ασάντε πιθανών να επιλέξει σήμερα να τοποθετήσει στα δύο “φτερά” τους Τζιωνή και Μποτεάκ και να αφήσει μοναδικό προωθημένο τον Μάρκο Τσέποβιτς.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Φώτης Παπουλής.