Home TOP NEWS Σενάρια τίτλου… από την επόμενη αγωνιστική

Σενάρια τίτλου… από την επόμενη αγωνιστική


Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος με την ΟΜΟΝΟΙΑ να επισκέπτεται την «Αρένα» την Τρίτη του Πάσχα και την ίδια μέρα, λίγο αργότερα τον Απόλλωνα να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό.

Η χθεσινή νίκη και η διατήρηση της διαφοράς μας στους 3 πόντους από τον διώκτη μας, μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε στον τίτλο από την αμέσως επόμενη αγωνιστική.

Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ κερδίσει και το ίδιο πράξει και ο Απόλλων τότε όλα θα κριθούν στο τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι στο ΓΣΠ όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βολεύεται και με ισοπαλία.

Αν ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρει να πάρει έστω και έναν βαθμό περισσότερο από τον Απόλλωνα στην επόμενη αγωνιστική τότε όλα τελειώνουν.

Το παιχνίδι μας με την ΑΕΚ αρχίζει στις 5 το απόγευμα ενώ ο Απόλλων παίζει στις 19:30. Κερδίζοντας θα βάλουμε πίεση στον αντίπαλο ο οποίος θα χρειάζεται μόνο νίκη με τον Ολυμπιακό για να μείνει ζωντανός.

Ακόμα και με ισοπαλία ωστόσο στη Λάρνακα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει το πλεονέκτημα ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής ενώ θα ελπίζει σε ήττα του Απόλλωνα για να πανηγυρίσει από την επόμενη αγωνιστική.

Όλη η ποδοσφαιρική Κύπρος αναμένει πλέον τους κρισιμότατους αγώνες που ακολουθούν, για την προτελευταία αγωνιστική.