Home TOP NEWS Συγκεντρωμένα και με πάθος να κάνει άλλο ένα βήμα προς τον τίτλο!

Συγκεντρωμένα και με πάθος να κάνει άλλο ένα βήμα προς τον τίτλο!


Οι αποστάσεις που έχει ομάδα μας που βρίσκεται στην κορυφή από τις ομάδες που ακολουθούν ναι μεν είναι σημαντικές, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας εφησυχάζουν.

Tρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του φετινού μαραθωνίου, η ομάδα μας βρίσκεται 3 βαθμούς μπροστά από τον Απόλλωνα και 4 από την ΑΕΛ και σίγουρα η κατάκτηση του τίτλου, βρίσκεται αποκλειστικά στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Χένινγκ Μπεργκ

Οι διαφορές σίγουρα είναι σημαντικές, όμως από την στιγμή που ακόμη υπάρχουν άλλοι 9 αντιλαμβάνεται κανείς ότι εύκολα μπορούν να ανατροπούν, γι αυτό και η ομάδα μας καλείται στα εναπομείναντα παιχνίδια να παρουσιάζεται σοβαρή, πειθαρχημένη και να παίρνει τους βαθμούς που θα μας φέρουν πιο κοντά στο πρωτάθλημα.

Οι ποδοσφαιριστές μας λοιπόν καλούνται σε αυτά τα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να τα δώσουν όλα, να καταθέσουν ψυχή και σώμα εντός των τεσσάρων γραμμών έτσι ώστε να οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στον μεγάλο της στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στα θετικά είναι το γεγονός ότι από αυτούς τους αγώνες που έχει μπροστά της η ΟΜΟΝΟΙΑ οι δύο θα γίνουν στην έδρα μας. Τα παιχνίδια με ΑΕΛ και Απόλλωνα θα γίνουν στο ΓΣΠ το οποίο στην φετινή σεζόν είναι πραγματικό φρούριο καθώς σε 16 παιχνίδια που έδωσε σε αυτό δεν έχασε σε κανένα μετρώντας 11 νίκες και 5 ισοπαλίες.