Home TOP NEWS Συγκεντρωμένα, σοβαρά και πειθαρχημένα στα έξι βήματα που απομένουν!

Συγκεντρωμένα, σοβαρά και πειθαρχημένα στα έξι βήματα που απομένουν!


Οι αποστάσεις που έχει ομάδα μας που βρίσκεται στην κορυφή από τις ομάδες που ακολουθούν ναι μεν είναι σημαντικές, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας εφησυχάζουν.

Έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος του φετινού μαραθωνίου, η ομάδα μας βρίσκεται 4 βαθμούς μπροστά από τις ομάδες της Λεμεσού (Απόλλωνα και ΑΕΛ) και σίγουρα η κατάκτηση του τίτλου, βρίσκεται αποκλειστικά στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Χένινγκ Μπεργκ

Οι διαφορές σίγουρα είναι σημαντικές, όμως από την στιγμή που ακόμη υπάρχουν άλλοι 18 διάθεσιμοι βαθμοί, αντιλαμβάνεται κανείς ότι εύκολα μπορούν να ανατροπούν, γι αυτό και η ομάδα μας καλείται στα εναπομείναντα παιχνίδια να παρουσιάζεται σοβαρή, πειθαρχημένη και να παίρνει τους βαθμούς που θα μας φέρουν πιο κοντά στο πρωτάθλημα.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος λοιπόν έχουμε μπροστά μας 6 παιχνίδια μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, στα οποία καλούνται οι ποδοσφαιριστές μας να τα δώσουν όλα, να καταθέσουν ψυχή και σώμα εντός των τεσσάρων γραμμών για να πετύχουν τον μεγάλο τους στόχο.

Είναι θετικό το γεγονός ότι από αυτούς τους αγώνες που έχει μπροστά της η ΟΜΟΝΟΙΑ οι τρεις θα γίνουν στην έδρα μας. Τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΑΕΛ και Απόλλωνα θα γίνουν στο ΓΣΠ το οποίο στην φετινή σεζόν είναι πραγματικό φρούριο καθώς σε 15 παιχνίδια που έδωσε σε αυτό δεν έχασε σε κανένα.

Το παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέχρι το τέλος:

Απόλλωνας – ΟΜΟΝΟΙΑ
ΟΜΟΝΟΙΑ – Ολυμπιακός
Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ
ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ
ΟΜΟΝΟΙΑ – Απόλλωνας