Home TOP NEWS Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Ανόρθωσης

Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Ανόρθωσης


Άφησε πίσω το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η ομάδα μας και προετοιμάζεται για το επόμενο ματς κόντρα στην Ανόρθωση. ‘Άπαντες στο στρατόπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γνωρίζουν τις δυσκολίες, αλλά και την κρισιμότητα του αγώνα γι’ αυτό και θα προετοιμαστούν κατάλληλα για να κατεβούν στο γήπεδο πανέτοιμοι να “χτυπήσουν” τη νίκη.

Ο Χένινγκ Μπεργκ θα προβεί σίγουρα σε αλλαγές στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου σε σχεέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Ο τραυματισμός του Ερνέστ Ασάντε τον οποίο θα κρατήσει περίπου 6 με 8 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης ανοίγει την πόρτα της ενδεκάδας στον Φώτη Παπουλή.

Επίσης τραυματίες από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποχώρησαν οι Λοίζου και Τσέποβιτς, αν σε περίπτωση που δεν προλάβουν οι δύο προαναφερόμενοι να βρίσκονται στην αποστολή ίσως δούμε τους Μποτεάκ και Τζιωνή να ξεκινούν στην αναμέτρηση του “Αντώνης Παπαδόπουλος”, δηλαδή οι αλλαγές στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Εκτός λοιπόν θα μείνουν… οι τιμωρημένοι Ντούρις και Χούμποτσαν, οι τραυματίες Κίκο και Ασάντε, ενώ θα κριθεί στις τελευταίες προπονήσεις η παρουσία του Λοίζου στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, πιο αισιόδοξα είναι τα πράγματα για τον Τσέποβιτς. Επιστρέφουν οι Κακουλλής, Παναγιώτου και Χάμπος οι οποίοι ήταν περιορισμένοι.

Ξεκίνησε λοιπόν η δουλειά για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Νορβηγό να αρχίζει να καταστρώνει πλάνο νίκης.