Home TOP NEWS Τα μεγάλα ντέρμπι στο ΓΣΠ

Τα μεγάλα ντέρμπι στο ΓΣΠ


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ακόμη στα χέρια έστω αυτό το μικρό βαθμολογικό προβάδισμα του ενός βαθμού από τον Απόλλωνα ενώ πιθανόν η να πλησιάσει και η ΑΕΛ στον πόντο απόψε.

Θα αναμένουμε το αποψινό αποτέλεσμα στο Τσίρειο για να δούμε πως θα διαμορφωθούν τα βαθμολογικά δεδομένα πριν εισέλθουμε στον δεύτερο γύρο της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Πλέον το κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο. Ακολουθεί για την ομάδα μας αυτό με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ. Η νίκη είναι μονόδρομος και πρέπει να την πάρουμε.

Από κει και πέρα η ομάδα θα βγει εκτός Λευκωσίας δύο φορές. Θα παίξει με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αμέσως μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ενώ στην προτελευταία αγωνιστική θα πάει ξανά στη Λάρνακα για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Τα σπουδαιότερα ωστόσο παιχνίδια, απέναντι στους συνδιεκδικητές, θα τα δώσει στο ΓΣΠ. Θα παίξουμε την ΑΕΛ στη Λευκωσία 3 παιχνίδια πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα ενώ θα υποδεχθούμε τον Απόλλωνα στην τελευταία αγωνιστική.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατάει σήμερα την τύχη της στα χέρια της και τώρα είναι που πρέπει να δείξει την προσωπικότητα της ως ομάδα. Πρώτος στόχος να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες το ερχόμενο Σάββατο.