Home TOP NEWS Ακόμα ένα κομμάτι στο παζλ των προκριματικών

Ακόμα ένα κομμάτι στο παζλ των προκριματικών


Κλείνει σιγά σιγά η 10άδα των δυνατών στον δεύτερο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι 7 ομάδες οι οποίες ήταν τοποθετημένες μέχρι χθες, έγιναν 8 καθώς η Κλουζ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ρουμανίας και θα είναι πιθανή αντίπαλος μας στον δεύτερο προκριματικό.

Πανηγυρίζει και ο Ολυμπιακός Πειραιώς τη χθεσινοβραδινή νίκη της Τσέλσι επί της Λέστερ καθώς η ομάδα του Λονδίνου έκανε σημαντικό βήμα για να εξασφαλίσει μέσω του πρωταθλήματος θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ ενώ η Σίτι είναι ήδη πρωταθλήτρια. Οι δύο αυτές ομάδες θα τα πουν στον τελικό της φετινής διοργάνωσης.  Οπότε οι ερυθρόλευκοι είναι μάλλον βέβαιο πως δεν θα χρειαστεί να παίξουν στον πρώτο προκριματικό.

Αν συμβεί όντως αυτό τότε η Σλάβια Πράγας κερδίζει θέση απευθείας στον 3ο προκριματικό γύρο και παύει να είναι πιθανή μας αντίπαλος στον πρώτο μας αγώνα.

Ολυμπιακός, Δυναμό Ζάγκρεμπ, Γιανγκ Μπόις, Ερυθρός Αστέρας, Λουντογκόρετς, Μάλμε και Κλουζ είναι ήδη στους δυνατούς, η Λέγκια πιθανότατα θα είναι άλλη μία ομάδα η οποία θα είναι πιθανή αντίπαλος. Από κει και πέρα η Σέριφ Τιρασπολ έχει τις πιθανότητες με το μέρος της ενώ αναμένουμε τις πρωταθλήτριες σε Αζερμπαιτζάν (σήμερα η τελευταία αγωνιστική) και Ισραήλ. Στη Σλοβενία η Μάριμπορ είναι κοντά στον τίτλο και ενδέχεται να κερδίσει και αυτή θέση στους δυνατούς.

Σημαντικό να αναφερθεί πως πέραν των Σλάβια Πράγας, Γιανγκ Μποϊς, πιθανότατα και Ολυμπιακού, οι υπόλοιπες θα παίξουν στον πρώτο προκριματικό γύρο και ενδεχομένως να προκύψουν και εκπλήξεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι σίγουρα στους αδύνατους.